Nextbook SE 7 Premium hard brick

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Nextbook SE 7 Premium hard brick

Příspěvekod CrazyManer » 22 čer 2013 20:48

Zdravim,

dostal jsem do rukou tablet nextbook premium 7 SE, deti si hrali s telefonem a gestama zablokovali telefon, telefon chtel ucet od googlu ale majitel si email a heslo zalozil jen pro ucel prvniho spusteni telefonu a uz si je nepamatoval, zkousel jsem vsechno mozny ale telefon se nedostal ani do puvodni recovery, jen obrazek leziciho android panacka s otevrenym brichem a cervenym trojuhelnikem s vykricnikem, a jinak jsem se dostal jen na obrazovku se zadavanim google uctu, nicmene jsem si stahnul rockchip batch tool a podle navodu co jsem nasel jsem zkousel nahrat nove originalni firmware ze stranek vyrobce, ale rockchip vyhodil pri nahravani error a tablet se ted ani nezapne a jevi se jako hardbricked, po pripojeni k usb kabelu k pc nic nedela, ani dioda se nezapne, nejde se dostat do recovery, nic ... potřebuju prosím radu jak to unbricknout, nesnášim když chci někomu pomoct a nakonec mu ještě uškodim a teď to bude na mě :sick: , předem díky
BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.
Má hudební tvorba k poslechu na :http://www.soundcloud.com/escobarrbeats

Reklama
Tomasb98
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Nextbook SE 7 Premium hard brick

Příspěvekod Tomasb98 » 22 čer 2013 21:13

ke google uctu se přikládá i telefoní číslo přes něj jde heslo obnovit nebo přes jinou malovou adresu kterou si tam nastavis jde heslo obnovit

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyManer » 22 čer 2013 21:19

jelikoz se tablet nezapne tak ted nemusim resit lockscreen
BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 22 čer 2013 21:36

Na zacatku toho navodu je predpokladam jedna velmi dulezita informace - ze pri flashovani nepodporovaneho modelu to skonci bricknutim.

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 22 čer 2013 21:37

Tenhle čínskej tablet kterej snad nemá ani bootloader...

Do recovery jsi se dostával přes power button+ volume +/-?? Zkus ho zapojit do pc a drzet zapinaci tlacitko plus ten pin na zadech, mozna ze uslysis zvuk z windowsu. Pak jenom nahodíš drivery a nainstalujes firmware, takhle jsem to delal uz na nejakem cinskem Goclever.

//Tady ještě nejakej navod: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1447707

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyManer » 23 čer 2013 10:20

Flashoval jsem originalni firmware ze stranek vyrobce, nemam bootloop problem, tablet rozpozna uz jen rockchip batch tool, originalni firmware je pro desku rk29 ale driver tablet rozpoznal jako rk30, zkousel jsem stahnout i rk30 firmware od jinyho vyrobce a tam instalace probehla bez erroru ovsem tablet se mi ma potom sam zapnout a nezapne se ani tlacitkem, a pri tom drzeni resetu a power tlacitka nic nedela, diky za rady, kdyby mi nekdo dokazal pomoct budu rad, drahy tezitko

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”