vše z opery z pc do pc odkazy záložky rychlí přístup. Vyřešeno
vše z opery z pc do pc odkazy záložky rychlí přístup. Vyřešeno
jak to udělat jde to nějak rychle a snadno?
Naposledy upravil(a) pidlo dne 25 čer 2013 22:14, celkem upraveno 1 x.
Re: vše z opery z pc do pc odkazy záložky rychlí přístup.
Pardon jedná se o zálohu z xp na win 7 na to jsem zapomněl.
Akorát mám net framework na tom pc ze kterého to chcu dostat net framework 4 takže ten odkaz od tebe mi jak si nepomohl.
Zapomněl jsem napsat to důležitý fakt pardon.
Akorát mám net framework na tom pc ze kterého to chcu dostat net framework 4 takže ten odkaz od tebe mi jak si nepomohl.
Zapomněl jsem napsat to důležitý fakt pardon.
Naposledy upravil(a) pidlo dne 25 čer 2013 22:21, celkem upraveno 2 x.
-
- Pohlaví:
Tvoje čeština je skvělá, přetáhni si složku .adr.
-
- Pohlaví:
No, kdybys dočetl ten článek do konce, tak bys věděl, že to umožní zálohu napříč systémy (XP až W8).
To jo ale psalo mi to chyba net work framework ale našel jsem to samý ale pro verzi ne framework 4
takže už pracuje. tak jen nainstaluji ale nespustím snad najdu jinou verzi potřebuji free pro net framework 4. ta od tebe mi vyhazuje jakou si chybu že se nemůže spojit s net famework nebo tak nějak. ukazuje se hláška Unable to find a version if the runtime to run this aplication. No při nejhoším sy ty stránky uložím jako záložky na flashkunebo tak nějak.
takže už pracuje. tak jen nainstaluji ale nespustím snad najdu jinou verzi potřebuji free pro net framework 4. ta od tebe mi vyhazuje jakou si chybu že se nemůže spojit s net famework nebo tak nějak. ukazuje se hláška Unable to find a version if the runtime to run this aplication. No při nejhoším sy ty stránky uložím jako záložky na flashkunebo tak nějak.
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”