Vesmír & Paranormální jevy Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

MilouchCZ
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Vesmír & Paranormální jevy

Příspěvekod MilouchCZ » 26 čer 2013 10:55

Nejen ty :D
„Vědět málo je nebezpečné. Vědět mnoho, také.“ -Albert Einstein

Reklama
fatalfanatic
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod fatalfanatic » 26 čer 2013 12:19

Každé tělo,živočich,bakterie se přizpůsobí okolí, naše tělo potřebuje čerpat energii, kdybys jel nonstop tvoje srdce nevydrží takový nášup práce, proto můžeš potom dostat infarkt, ale pokud se dostatečně dobíješ tělo už nepotřebuje dále spát ( jenže tuhle situaci můžeš regulovat ). Lidské tělo si zvyklo zrovna na danný život s těmito podmínky, pokud potřebuje k normálnímu chodu 8 hodin spánku bude tak fungovat pokud budeš potřebovat 6 hodin budeš spát 6 hodin. Navíc tohle nám umožňuje mozek, tudíž mozek (tkz nejdůležitější orgán) nám vyšle signál a následek je třeba únava.. Co se týče osobnosti, tak to neumím ani já definovat, ale zhruba to funguje, tak že když máš třeba paměťovou kartu ta má taky své tkz. ID příklad M1583 panasonic, lidské tělo je ná tom podobně tvůj mozek začne fungovat, tak jak paměťová karta a to že od začátku začne ukládat veškeré informace co má k dispozici příklad jaké je počasí. Postupem času si uloží informace " o mě " o nás, potom třeba ví kdo je a co je apod... mámeli milión i víc schránek je doslova nemožné určit jaké tělo zrovna ty budeš vlastnit je to spíše takový náhodný proces, protože když žena nese dítě v břichu ještě nikdo nevidí kdo to bude dovolím si říci, že dítě je v hybernaci, tudíž o sobě taky neví takže v tu chvíli to může být pepa nebo karel.. o snech je taky dost spekulací já osobně si myslím, že mozek jakmile nevyužívá jiné činosti jako třeba stres atd.. tak může snít třeba o věcech co se už stali je to jak v s promítacími fotkami přejedeš světlem a oni se na chvily zobrazí na zdi. Proč si nepamatuje víc jak jeden sen ? Toto bych definoval zrovna ve spánku mozek prožívá ty záblesky snů, tak že zaznamená jen jeden na který se zaměří a ten se taky uloží a proto si Ho pamatuješ. Pak tu máme záhadu 6. Smyslu kde záblesky můžeš vidět svoji budoucnost což pro normálního člověka je dosti nereálné. K tomu bych taky přiložil nerealnou věc - možná prožíváme druhý život neboli dvojí kdy jedna tvoje část funguje rychleji než ta druhá a ta druhá část pomaleji, ale zároveň prožívají stejný život, tudíž 6. Smyslem je když se sen vaší rychlejší já promítne do pomalejší já. Abych tomu tak bylo tak se stávají dosti strašidelné ale podivné jevy to mužu zas vysvětlit, tak že pomalejší já udělá něco jinak než rychlejší já. Mnohem horším jevem je, že vesmír se roztahuje tudíž i galaxie apod otázkou je kdy tedy bude konec našeho vesmíru za 50 let?
[spoiler=Files]Moje tvorba

>> Here <<

Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 26 čer 2013 12:48

2fatalfanatic - přejmenuj se na fatalčeštinerror.
ke tvým blábolům:
- infarkt nevzniká ze stálého trvalého zatížení, ale z náhlého. Původce je ovšem ischemická choroba srdeční.
- dítě v "břichu" není v hibernaci. Je dokázáno, že velice dobře vnímá, co se kolem děje. Další - hibernace není stav, kdy se entita vyvíjí.
- sny jsou reakce mozku na zážitky. Probíhají v tzv. REM fázi spánku a je to v podstatě psychologická samoočista.
- za 50 let se s vesmírem nestane vůbec nic.
Doporučuji: méně stráveného času u počítače, více číst. Dost by se ti hodila naučná literatura. A nechoď za školu. Čeština by ti také pomohla.

fatalfanatic
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod fatalfanatic » 26 čer 2013 13:15

Itcrowd: bla bla to byl jen můj názor kruci né žádná pouka. Ty prostě musíš opravit všechny, musíš mít vždy pravdu.. češtinu schválně zanedbávám, protože na mobilu to není moc záživné. Prosím tě už by to chtělo brzdu a zařadit neutrál, že už budeš opravovat moje námitky,myšlenky a názory už poměrně přeháníš v odbornejší tématech jsi špička a máš plné právo diskutovat o tom co dělám špatně apod...
[spoiler=Files]Moje tvorba

>> Here <<

Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]

Wordstar14
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Wordstar14 » 26 čer 2013 15:06

Sny ako take niesu mainstreamovou vedou ani zdaleka preskumane. Ono sa zda a pravdepodobne k tomu aj veda za nejake to storocie ci viac dospeje, ze (nielen) sen je branou do inej dimenzie. Dalsia vec, ktora moze byt branou je meditacia.
Ako inak sa daju vysvetlit niektore udalosti bezne rozpravane a zazivane ludmi, ktori stratili svojich blizkych za velmi dramatickych udalosti. V seriali "letecke katastrofy" sa mohli divaci o tom presvedcit sami a niektori maju iste aj svoje zazitky, kedy sa s nimi pozostali prisli rozlucit, alebo ich v sne navstevuju.

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 26 čer 2013 15:39

Co se týče onoho rozloučení, moje hypotéza je taková, že v okamžiku smrti je mentální (či telepatická, chcete-li) energie vyzářená mozkem tak velká, že může ovlivnit spánkové vlny mozku snící blízké osoby. Ono rouzloučení je už pouze zpracování této energie mozkem spáče. Sobě velmi blízké osoby jsou totiž sladěny často i tak, že dokáží myslet na stejnou věc, nebo je stejná myšlenka napadne ve stejnou dobu. Často to takto mívají např. zamilovaní.

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 26 čer 2013 15:55

mají to i dvojčata
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 26 čer 2013 16:27

Je to jen chyba Matrixu :lol:

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 26 čer 2013 16:29

:D
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod strangereu » 26 čer 2013 18:53

papam7 píše:Dnes jsem nad něčím podobným opět zamyslel...a co, že to bylo?
Je to celkem zajímavá otázka.
Přemýšlel jsem nad tím, jak člověk může být zrovna v tomto těle? Proč nejsme v jiném těle? Proč jsme zrovna tam kde jsme? A kde to vůbec jsme? Okolní svět je příliš velký na to, aby si člověk uvědomil, kde přesně je...
Co děláme ve spánku? Jak můžeme usnout? Je zajímavé, že lidské tělo usne, probere se až ráno a přitom ta velká doba nám připadá jako pár minut, které jsou přes den v poměru s naspanýma minutama zdlouhavé. Proč tomu tak je?
Prý se nám také zdá v noci až 8 snů...proč si, ale pamatujeme jen jeden? Proč né víc?
Někdo říká, že sny ze spánku jsou "mixy" toho co se nám přihodilo a ještě si to trochu pamatujeme, ale někdo zase říká, že sen je to co chceme, to po čem toužíme, jaký na to máte názor vy?

A ještě k tomuto, zajímalo by mě jak mě může vidět třeba někdo jiný, jak vypadám z očí někoho druhého? Proč sám sebe slyším jinak, když mluvím, ale když si to nechám nahrát svůj hlas, tak zním úplně jinak než jak já sám slyším sebe v sobě, čím to je?
http://screenshare.cz/

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 26 čer 2013 19:51

Sám sebe slyšíš jinak především proto, že vnímáš i rezonance hlavových dutin a navíc je dutina středního ucha spojena Eustachovo trubicí s nosohltanem.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod strangereu » 26 čer 2013 20:26

Takže se dá říct, že slyším vlnění (záchvěvy) svého hlasu na kratší vzdálenost, přesněji v sobě tudíž to slyším jinak než ostatní, ke kterým se to šíří na větší vzdálenost?
http://screenshare.cz/

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”