Anti spam
Anti spam
Prosím o radu,dole na liště vedle hodin se mi objevuje ikonka s odkazem na stažení antispyware z internetu.Problikává a jednou za pár minut zahlásí systémová výstraha,čímž mi shazuje hry.Když na ni kliknu myšítkem,je jedno kterým,hned se mi otevře příslušná internetová stránka.Počítač jsem projel antivirákem-Northon,Spybotem serch and destroy a pořád se toho nemůžu zbavit.Poradte prosím.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jedná se o podvodný anti-spyware program instalovaný přes Zloba.
Vlož sem log z HijackThis je tam návod na použití.
Samotný program Hijackthis si stáhni zde, jedná se o novější verzi než je uvedená v návodu: Hijackthis
Vlož sem log z HijackThis je tam návod na použití.
Samotný program Hijackthis si stáhni zde, jedná se o novější verzi než je uvedená v návodu: Hijackthis
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si SmitFraudFix (by S!Ri)
Restartuj PC do nouzového režimu:
Spustíš SmitFraudFix - objeví se modrá obrazovka aplikace a stiskni libovolnou klávesu, tím se dostaneš do menu.
Zde zvol volbu číslo 2
Nechej proskenovat počítač.
Pokud budeš dotázán, zda povolíš čištění registrů (Do you want to clean the registry ?), stiskni klávesu Y (pozor na záměnu Y a Z na klávesnici)
Pokud budeš dotázán na odstranění zavirovaných souborů z počítače (Replace infected file ?), stiskneš opět klávesu Y.
Pak restartuj PC do normálního režimu, vlož sem z něho log který najdeš v souboru na C:\rapport.txt a udělej nový log z HijackThis a dej ho taky sem.
Restartuj PC do nouzového režimu:
Spustíš SmitFraudFix - objeví se modrá obrazovka aplikace a stiskni libovolnou klávesu, tím se dostaneš do menu.
Zde zvol volbu číslo 2
Nechej proskenovat počítač.
Pokud budeš dotázán, zda povolíš čištění registrů (Do you want to clean the registry ?), stiskni klávesu Y (pozor na záměnu Y a Z na klávesnici)
Pokud budeš dotázán na odstranění zavirovaných souborů z počítače (Replace infected file ?), stiskneš opět klávesu Y.
Pak restartuj PC do normálního režimu, vlož sem z něho log který najdeš v souboru na C:\rapport.txt a udělej nový log z HijackThis a dej ho taky sem.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”