zmenšoval jsem rozliušení proitože jsem mněl trošku kraje mimo ale po zmenšní tw hlásí no signál a černo.
Do biosu se dostanu tam ještě vidím výběr konfigurace taky vidím ale zbytek ne ta tv to nedá chtěl jsem si to dát trošku na menší rozlišení ale černá obrazovka a tv hlásí no signal. Mám win 7 a gk GK: Gigabyte N65TBOC-2GD (GTX650Ti boost 2GB DDR5) a základku MB: MSI Z77A-G45
tv nechce utáhnout rozlišení dá se to přenastavit?
tv nechce utáhnout rozlišení dá se to přenastavit?
Naposledy upravil(a) pidlo dne 26 čer 2013 23:16, celkem upraveno 1 x.
Re: tw nechce utáhnout rozlišení dá se to přenastavit v bios
Kraje jsou na TV mimo protoze je aktivovana funkce overscan (v menu TV) takze po stranach chybi cca 20 pixelu
díky, udělal jsem to jednoduše na radu kamaráda vzal jsem cd s winama a obnovil ze zálohy sice znovu budu instalovat hawken cca 5 gb ale jinak poho no díky za pomoc akorát ted mám černou obrazovku u doty slyším zvuk a nic nevím co dál.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jednak nevím co je tw a rozlišení se nenastavuje v BIOSu. Stačí klik pravým myšítkem na ploše na volné místo - Vlastnosti - Nastavení (platí pro WinXP). Ve Firefoxu si zruš zaškrtnutí měnit pouze velikost textu, a bude se měnit velikost i ostatního.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: tv nechce utáhnout rozlišení dá se to přenastavit?
Pardon tv. Firefox nemám. no já to tu mám rozlišení ale když jsem měl černo před očima tak jsem to měl změnit jak to je jedno ale i tak jak nastavit to že když si spustím Dotu abych měl i obraz přes ten firefox? A ne jen dotu abych prostě neměl černo před očima.
Protože Hrát hry bez vide o to nestojím.
na plochu se dostanu ale některé hry mám prostě jen černé a píše mi to no signal.
Už jsem rozlišení vrátil ale stejně jsou hry furt jen černý jak se toho zbavit to video fakt postrádám jsou to online hry samozřejmně se ti herní klienti musí stahovat ale jedná se pouze o hry dota a planetside u dalšího jsem se s tím zatím nesetkal.
A fakt mně mrzí že mi ta dota kvůli tomu nejede co teda mám udělat?
Protože Hrát hry bez vide o to nestojím.
na plochu se dostanu ale některé hry mám prostě jen černé a píše mi to no signal.
Už jsem rozlišení vrátil ale stejně jsou hry furt jen černý jak se toho zbavit to video fakt postrádám jsou to online hry samozřejmně se ti herní klienti musí stahovat ale jedná se pouze o hry dota a planetside u dalšího jsem se s tím zatím nesetkal.
A fakt mně mrzí že mi ta dota kvůli tomu nejede co teda mám udělat?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Popisuješ to tak, že jsem z toho jelen. Tzv. Firefox nemám a dva řádky dál "přes ten firefox". Jestliže se na obrazovce zobrazí "no signal", tak je spíše problém s grafickou kartou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
To nee dělá mi to jen u doty a u planetside kámoš má o hodně slabší grafiku a jedemu to.
Ale já u těchto her mám jen černo zvuk jede ale obraz ne, a zvuk jede i z tv připojeno přes hdmi. Jinak u jiných her s tím problém není momentálně mám nastavený rozlišení 1024na768 ale i tak u té doty mám černou obrazovku a nevím proč, tu si chci zahrát. Kolonky no signal jsem se zbavil ale černa před očima u doty ne.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Čer 2013 16:52) ---
Ptal jsem se známého on řekl že prý ta televize má malí rozlišení na ty hry ale že někde v ovladači invida to jde pro ten daný program zmenšit nevíte jak? díky moc.
Ale já u těchto her mám jen černo zvuk jede ale obraz ne, a zvuk jede i z tv připojeno přes hdmi. Jinak u jiných her s tím problém není momentálně mám nastavený rozlišení 1024na768 ale i tak u té doty mám černou obrazovku a nevím proč, tu si chci zahrát. Kolonky no signal jsem se zbavil ale černa před očima u doty ne.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Čer 2013 16:52) ---
Ptal jsem se známého on řekl že prý ta televize má malí rozlišení na ty hry ale že někde v ovladači invida to jde pro ten daný program zmenšit nevíte jak? díky moc.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Rozlišení televizní obrazovky je pevně dáno. Měnit můžeš rozlišení hry, pokud to hra umožňuje.
No To já vím že tv má přesně daný rozlišení ale snažím se přijít na to jak nějak zmenšit rozlišení dané hry nebo programu kamarád napsal přes ovladač invidie ale vůbec nevím jak a nic jsem v invidii nenašel rád bych si tu dotu zahrál ale s černou obrazovkou to fakt nejde.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mrkni do nastavení kontrolního panelu Nvidia.
Něco tam je ale nedokáže to změnit rozlišení pouze 3d a vlastnosti
Rozlišení musíš nastavit přímo ve hře.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2346
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 15:14
-
-
Herny pocitac na rozliseni 3440x1440 Příloha(y)
od Søren » 25 črc 2024 11:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 42
- 7940
-
od Søren
03 srp 2024 15:10
-
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3338
-
od petr22
14 led 2025 22:40
-
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2828
-
od HelFix
12 pro 2024 13:50
-
-
-
Igpu od AMD vega 6 a Vega 8 max rozlišení Příloha(y)
od walderan » 18 dub 2025 14:53 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2592
-
od walderan
18 dub 2025 19:31
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”