Zdravím, asus EEE 1000H bootuje pouze do "recovery" modu. Po odkliknuti se spusti norton ghost, ktery obnovi puvodni tovarni obsah disku (zřejmě, nemám to jak ověřit). Po restartu se ale zase spusti ten recovery mod. Když to neodkliknu fajfkou, ale tim druhym tlacitkem (zrejme exit), dojde k restartu a jsem opet v recovery.
Jak se toho mám zbavit?
Děkuji za pomoc
asus EEE 1000H boot jen do recovery modu
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: asus EEE 1000H boot jen do recovery modu
Podle popisu nejspíše poškozený OS, ale oprava se nejspíše nezdařila. Máš-li možnost stáhni si CD Hirens Boot, vypal na CD (je bootovací). CD obsahuje hromadu programů na kontrolu součástí PC, např. i disku, ale i mini WinXP. Zkontroluj disk a případně můžeš i zachránit důležitá data.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
on ten asus nemá cdrom...
data jsou zazálohována, snažím se to právě obnovit. teď dostávám na flashku linux, tak se podívám, co na tom disku vlastně jě
data jsou zazálohována, snažím se to právě obnovit. teď dostávám na flashku linux, tak se podívám, co na tom disku vlastně jě
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ten CD Hirens Boot, jde také na flashku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
nechtěl mi fungovat internet, tak jsem na flashku dal systemrescuecd, kterým jsem zjistil, že to nedělá, co má - na disku zbyl oddíl C:, který byl instalátorem netknutý.
smazal jsem dva win oddíly, nechal ten rescue, který ovšem poté hlásil nějakou chybu a chtěl být spuštěný s parametrem, na což google neměl odpověď.
nainstaloval jsem tan XP přes flashku, mám ovšem jeden problém. ten rescue oddíl se označil jako C:, je viditelný a systém ho považuje za systémový, takže ho nemůžu nijak zneviditelnit (nejlépe deaktivovat přes disk manager).
Zná někdo řešení..?
smazal jsem dva win oddíly, nechal ten rescue, který ovšem poté hlásil nějakou chybu a chtěl být spuštěný s parametrem, na což google neměl odpověď.
nainstaloval jsem tan XP přes flashku, mám ovšem jeden problém. ten rescue oddíl se označil jako C:, je viditelný a systém ho považuje za systémový, takže ho nemůžu nijak zneviditelnit (nejlépe deaktivovat přes disk manager).
Zná někdo řešení..?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nastav jako aktivni jiny oddil a pak na nej dohraj ctyri soubory - boot.ini, Bootfont.bin, Ntdetect.com a ntldr
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4545
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 09:16
-
-
- 2
- 1738
-
od Luk4579