Multiplayerové hry a náhodné záseky Vyřešeno
Multiplayerové hry a náhodné záseky
Hry jako například Team Fortress 2 nebo Battlefield 3 jely plynule bez žádných záseků a lagů. Najednou ze dne na den se ve hrách začaly objevovat náhodné 1-2 vteřinové záseky. Hra jede plynule a zničehonic zásek. Po těch přibližně 2 vteřinách hra jede zase plynule, ale za nějakou chvíli opět zásek. Tyto záseky se objevují nepravidelně. Objeví se třeba 2-3 záseky za minutu. Kazí mi to celkový zážitek ze hry. Doufám, že mi poradíte. Díky.
Re: Multiplayerové hry a náhodné záseky
Je to jen v multiplayerových hrách? Zkus si dát v TF2 hru s boty.
Hra s boty jede bez problémů. Je to jen v těch multiplayerových hrách.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To co popisuješ, by mohlo být nestabilní připojení na net.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Přesně tohle mi dělal Battlefield 3, pomohl mi reinstall, ale je pravda že mě to dělalo i u singleplayeru..
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Zasekne se celá hra na tu chvilku? Normálně by to vypadalo třeba na přehřívání, ale když se to děje opravdu jen v MP hrách, tak
to bude nejspíš souviset s tím připojením. Já bych si stabilitu připojení klasicky ověřil přes příkazovej řádek Windows (CMD).
Spusť ho, zadej tam příkaz ping www.seznam.cz -t a hraj tu hru. Po pár minutách hru vypni/shoď, v CMD kombinací kláves CTRL+C
přeruš to měření a zkopíruj sem výsledek (můžeš dát screenshot). Taky místo www.seznam.cz můžeš použít IP toho herního serveru.
to bude nejspíš souviset s tím připojením. Já bych si stabilitu připojení klasicky ověřil přes příkazovej řádek Windows (CMD).
Spusť ho, zadej tam příkaz ping www.seznam.cz -t a hraj tu hru. Po pár minutách hru vypni/shoď, v CMD kombinací kláves CTRL+C
přeruš to měření a zkopíruj sem výsledek (můžeš dát screenshot). Taky místo www.seznam.cz můžeš použít IP toho herního serveru.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Tak tady to je. Asi je to fakt to nestabilní připojení. Teď jsem si všiml, že mě to dělá i u videí například z Youtube, kdy se video chvilku nenačítá.
Ano, ta ztráta 4% není málo.
Takže teď udělej jinou věc - použij příkaz tracert www.seznam.cz a zase sem dej screenshot.
Rovnou pak můžeš postupně dělat ten ping test na ty body, který vyjedou z tracertu.
Takže teď udělej jinou věc - použij příkaz tracert www.seznam.cz a zase sem dej screenshot.
Rovnou pak můžeš postupně dělat ten ping test na ty body, který vyjedou z tracertu.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Tady je ten další Print screen.
- Přílohy
-
- Bez názvu.png (7.43 KiB) Zobrazeno 670 x
Tracert je k ničemu teď. 4% packet loss je tragický na hry.
Nemáš připojení přes WIFI? Nestahuješ nějaký torrent?
Nemáš připojení přes WIFI? Nestahuješ nějaký torrent?
Tak a teď teda můžeš udělat to, co jsem říkal.
Začni nejdřív pingovat IP adresu bodu 1 (bod 2 má stejnou), nech to tak 10 min. Pokud nebudou žádný ztráty, tak pokračuj na bod 3, atd.
A pak sem napiš, na jakým bodu ty ztráty začaly.
Začni nejdřív pingovat IP adresu bodu 1 (bod 2 má stejnou), nech to tak 10 min. Pokud nebudou žádný ztráty, tak pokračuj na bod 3, atd.
A pak sem napiš, na jakým bodu ty ztráty začaly.
Tak jsem měřil a u prvního jsem měl jenom 3 ztráty (0%). U třetího to bylo už 8 (2%). Dnešek je o něco lepší, ale přesto se ty záseky objevují.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2313
-
od Fantousek
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 14:10
-
- 1
- 2761
-
od VojtouNerCZ
20 led 2025 15:31
-
- 4
- 3642
-
od pcmaker
27 říj 2024 10:14
-
- 3
- 2233
-
od Villentretenmerth
10 led 2025 19:53
-
-
Crucial MX500 - náhodne hlášení o prehriati Příloha(y)
od michal84 » 21 pro 2024 10:17 » v Problémy s hardwarem - 29
- 6719
-
od michal84
28 pro 2024 08:21
-