Zdravím, pokud dobře vidím, tak se mi za 50 Kč postarají kompetně o nákup http://czechebay.cz/nereg_kup_ted.php ? To se mi zdá jako hodně dobré. Není tam nějaký háček? A ještě jsem se chtěl zeptat, jak poznám kolik bude dělat poštovné do ČR? Konkrétně mám na mysli tuto aukci.
Díky za reakce.
Zprostředkování nákupu na Ebay
Re: Zprostředkování nákupu na Ebay
Postovne tam mas prece napsane - do CR je to 13,5 Libry
Pokud ti něco nebrání tak si založ na ebay účet a nemusíš jiným platit za zprostředkování.
To petr22: jestli tam nemá účet tak se zobrazuje free shipping, až po přihlášení mi to ukázalo jak říkáš 13.5 pounds
To petr22: jestli tam nemá účet tak se zobrazuje free shipping, až po přihlášení mi to ukázalo jak říkáš 13.5 pounds
HP ProBook 450 G6
Jo už vidím, že se tam dá ta cena za dopravu vypočítat i bez účtu :) No je to slušná pálka teda...
štefy když si vezmu, že mám z účtu platební příkaz do zahraničí za tři stovky
tak to raději dám 50 Kč zprostředkovateli, pokud je cena fakt konečná.
štefy když si vezmu, že mám z účtu platební příkaz do zahraničí za tři stovky

Já mám účet na ebay propojený s PayPalem a ten propojený s běžným bankovním účtem a platím jen za odchozí položku asi 2 Kč.
PayPal si to strhává z účtu a je to jako platba kartou.
PayPal si to strhává z účtu a je to jako platba kartou.
HP ProBook 450 G6
No když si vezmu, že bych se zase musel registrovat na dvou místech a ještě by to byl můj první nákup a nemám s tím zkušenosti, tak mi pořád vychází líp připlatit 50 Kč. Ještě jsem se chtěl zeptat, tady vychází pošta na 3.5 eura?
jo 3.5 €. Jestli tohle bude tvůj první a zároveň poslední nákup na ebay tak se ti registrace zas tak nevyplatí máš recht.
HP ProBook 450 G6
Žádné další nákupy v plánu nemám. Pouze tuto klíčenku u nás nemůžu sehnat.
Zdravím, tak jsem prostřednictvím jejich formuláře vytvořil objednávku a nic :/ zkusil jsem je i kontaktovat, ale bez odezvy. Nějak to zprostředkování nefunguje.
Chtěl jsem se zeptat, zda by mi s tím někdo, kdo má na ebay učet, nepomohl prosím? Na odměně za zprostředkování bychom se domluvili a platil bych předem na účet. Pokud by někdo pomohl, tak SZ prosím :)
Chtěl jsem se zeptat, zda by mi s tím někdo, kdo má na ebay učet, nepomohl prosím? Na odměně za zprostředkování bychom se domluvili a platil bych předem na účet. Pokud by někdo pomohl, tak SZ prosím :)
K cemu bude firma, ktera sidli v USA a posila zasilky do Evropy? Kdyz to chce koupit v UK.
-
- Pohlaví:
Jenom jsem napsal osvědčenou firmu jejímž majitelem je Čech. Možná to vozí i z VB.