Aura se dá vyfotit a možná i změřit. Každý máme nějaký, možná 6. smysl jak vnímáme okolí. Já třeba poznám špatný lidi. Jak je častým zvykem, pak mnoho lidí si v hospodě sedá tak, aby viděla na prostor. Já to nikdy neřešil a klidně sedím zády, ale poznám když přišel nějaký špatný člověk. Neumím to vysvětlit, ale cítím to. Otočím se a naše oči se setkají. Nejednou se stalo že jsem se s tím člověkem potkal na WC a byla ta běžná otázka "máš nějaký problém?"
K těm duchům bys měl koupit nějakou literaturu.
Měl jsem přítelkyni, jejíž rozvedený manžel se oběsil - nikdo neví proč. Já tu holku znal spoustu let, ale sblížil jsem se s ní asi 3 roky po jeho smrti.
Předesílám že jsem nespavec, kterému stačí 4 hodiny spánku a vzbudí mne i pavouk co leze po zdi.
Jednou jsem se v noci vzbudil, protože jsem slyšel jak se otevírají dveře. A tam stál on. Stál, nic neříkal a já si myslel, že se mi něco zdá.
Tak jsem zase ulehl a práskly dvoje dveře. To vzbudilo Janu a já jenom řekl, kdo nás navštívil.
Před smrtí slíbil, že na ni dá pozor a asi ten slib plní - nevím.
Ale věřím tomu.
Vesmír & Paranormální jevy Vyřešeno
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vesmír & Paranormální jevy
A vypadal tak jak vypadal dřív? Nebo to byl jenom stín?
http://screenshare.cz/
-
- Pohlaví:
Nebyl to stín. Když tě to zajímá, kup si nějaké knihy. A nenech se odradit řečma, že nic takového neexistuje.
Tak fungují jednoduší lidé, neviděl jsem to - není to.
Já třeba viděl kulový blesk, když letěl na trafostanici a následně ji celou zbořil. Kolik lidí to asi vidělo?
Tak fungují jednoduší lidé, neviděl jsem to - není to.

Já třeba viděl kulový blesk, když letěl na trafostanici a následně ji celou zbořil. Kolik lidí to asi vidělo?
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já se nenechám odradit těma řečma, že to neexistuje, protože je mi jasné, že něco takového existuje, přece naše těla mají v sobě nějakou energii a ta se nemůže z ničeho nic ztratit do neznáma.
Takže dává smysl, že něco jako duch existuje
Takže dává smysl, že něco jako duch existuje

-
- Pohlaví:
Jednu knihu, která zde byla před "revolucí" zakázána jsem přepsal asi 100x na stroji - http://knihy.abz.cz/prodej/zivot-po-zivote-2
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Děkuju za doporučení. 
A když už jsme u těch jevů, co si myslíš o Bermudském Trojúhelníku, že prý se tam ztrácejí lodě, ale nevím jestli to je pravda nebo né. Zajímalo by mě, proč ty lodě mizí zrovna tam, proč nějaký loď nezmizí třeba na naší řece Labe?

A když už jsme u těch jevů, co si myslíš o Bermudském Trojúhelníku, že prý se tam ztrácejí lodě, ale nevím jestli to je pravda nebo né. Zajímalo by mě, proč ty lodě mizí zrovna tam, proč nějaký loď nezmizí třeba na naší řece Labe?
-
- Pohlaví:
Takt to fakt nevím 
A určitě ne všechno co si myslím je nutně pravda.

A určitě ne všechno co si myslím je nutně pravda.
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak nemusí to být vždy pravda, ale lepší je věřit něčemu, než ničemu 

-
- Pohlaví:
papam7 píše:Děkuju za doporučení.
Neztrácí se tam o nic víc, než jinde. Pojišťovací společnosti ta mají celkem dobře zmonitorováno. Na Labi se ztratila celá ČSPLO. Ale to ne díky trojúhelníku, spíše tunelu.
Re: Vesmír & Paranormální jevy Vyřešeno
Tu někdo věří v duchy všechno je to jenom výmysl naší mysli 

- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kniha píše:Človek zomiera. Keď sa dostáva do najväčšej fyzickej
úzkosti, počuje, ako ho lekár vyhlasuje za mŕtveho. Začína
vnímať nepríjemný hluk, akési zvonenie a zároveň má pocit,
že sa veľmi rýchle pohybuje cez dlhý tunel. Potom sa
zrazu očitá mimo svojho fyzického tela. Pozoruje ho z určitej
vzdialenosti priestoru, akoby bol divákom. Sleduje pokusy
lekárov o resuscitáciu z tohto neobvyklého zorného uhla
a je v stave citového vzrušenia.
Po chvíli sa spamätá a zvykne si na tento zvláštny stav.
Spozoruje, že vlastní ešte „telo", ale veľmi odlišné a s inými
schopnosťami, než je telo, ktoré opustil. Čoskoro nasledujú
nové udalosti. Prichádzajú ho pozdraviť iní ľudia a snažia
sa mu pomôcť. Zazrie duchov príbuzných a priateľov, ktorí
už zomreli. Objavuje sa pred ním vznešená bytosť, plná
lásky, tepla a svetla, akú nikdy doteraz nestretol. Táto svetelná
bytosť mu kladie otázku bez slov a privádza ho k hodnoteniu
vlastného života panoramatickým premietaním hlavných
udalostí, ktoré človek zažil. V istom okamihu sa očitá
pred akousi bariérou či hranicou, ktorá zrejme predstavuje zlom medzi životom na zemi a životom nasledujúcim. Zisťuje
však, že sa musí vrátiť, pretože čas jeho smrti ešte neprišiel.
Tu sa však už bráni, pretože skúsil, čo znamená ďalší
život a nechce sa vrátiť. Napriek tomuto postoju sa znova
spája so svojím telom a pokračuje v pozemskom živote.
Neskôr sa pokúša rozprávať o tom iným, naráža však na
problémy. Márne hľadá slová, ktoré by adekvátne opísali
nadpozemský zážitok. Keď navyše zistí, že sa mu ľudia
posmievajú, prestane o tom hovoriť. Napriek tomu zážitok
hlboko zasiahne do jeho myslenia, zvlášť, čo sa týka názorov
na smrť a jej vzťahu k životu.
Jak to teď čtu, tak mi dochází, že hodně věcí z toho jsem už zažil takže jsem z toho tak docela překvapený a mohl bych říct vlastní příběh, který se mi stává, ale né smrt jako taková, jen Depersonalizace a Derealizace.
Je to celkem podobné smrti, až v tom rozdílu, že se vám nemůže nic stát a je to poněkud nepříjemné.
Jde o to, že se dostanete pryč ze svého těla a sledujete se z jiného úhlu...Dám příklad: Stojím na jedné straně místnosti, ale sleduji se třeba z druhé strany. Své tělo normálně vidím, ale také vidím tělo, které je pravé a ve kterém opravdu jsem, dalo by si říct taky, že jste host svého vlastního těla a díváte se na něj co to tělo dělá.
A ostatní lidé vám přijdou jako namalovaní na zdi s robotickými pohyby, nebo nevím jak přesně to říct, představte si vysoký počet snímků za sekundu ve hře, odhadem tak 200+, vše co vidíte je takové čisté až matoucí.
Vše co vidíte vám přijde, že je to ponořené do mlhy, nebo, že stojíte za skleněnou zdí, před kterou jen sledujete a nemůžete se dostat z toho místa.
Také vidíte, jak na vás ostatní jen tupě zírají a smějí se tomu co děláte i když to k smíchu není, protože oni nepochopí, že to co právě vaše tělo dělá, neovládáte vy, ale něco ve vás, nějaká část mozku, která pořád funguje tak jak má, ale nevnímáte prostředí kde jste, přijde vám to jako, že jste někde kde jste ještě nebyli. Takové stavy trvají třeba 10-15 minut.
Vlastní zkušenost

Mnoho z Vás mě teď označí za blázna, docela tomu i věřím, že mě takto bude hodně lidí brát, ale toto je holý fakt.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”