Instalace windows XP Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace windows XP
Je docela dobře možné, že disk je poškozen. Máš-li možnost zkus jej skontrolova a případně naformátovat v jiném PC zapojený jako druhý disk. Případně si stáhni CD Hirens Boot, vypal na CD. CD je bootovatelné a je na něm mnoho programů na kontrolu komponent PC, tedy i disků. Dále je na něm mini WinXP.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
A neni to možná aji tím že mám poškrábané bootcd ???
-
- Pohlaví:
Pokud to vyzývá k jinému oddílu, je tam patrně oddílů víc. Zkus je sloučit a pak formátovat.
Ne to není možné! Poškrábané CD by se chovalo jinak.
Ne to není možné! Poškrábané CD by se chovalo jinak.
Tenhle ten hdd se přeinstaloval tak asi 5x
Jestli jsem ho náhodou už tak neponičil tím že sem ho formátoval asi tak 5x a nanovo jsem házel windowsu.
Tohle je asi ten problém hdd odchází asi z důvodu přeinstalování neustále windowsu.
Tohle je asi ten problém hdd odchází asi z důvodu přeinstalování neustále windowsu.
Dík za radu ale prosím kdyby jsi něco Blue Spirit něco našel prosím pošli mi to tady do foru dík 

Ještě bych to zkusil, pokud máš možnost skrze jiný PC si stáhnout a vypálit viz postup , pokud by to bylo "jen zavirované".
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”