Zdravím, vím, že je tu moc témat na téma MMORPG..ale já bych potřeboval něco trochu jiného..
Všichni doporučují hry jako WoW, RIFT atd..já ale hledám něco odlišného. Něco, kde je prostě vypracovaný systém boje, kde bojuju já a ne, že jen stačí stát a mačkat číslice na klávesnici..prostě něco, u čeho se hýbu, střílím třeba za běhu apod..
Nedoporučujte prosím Metin, WoW, RIFT, L2 apod..tyhle hry mě nebaví..děkuji.
zábavná MMORPG
Re: zábavná MMORPG
Guild Wars 2 - Stojí pár stovek a opravdu se za to vyplatí. V současnosti asi nejlepší mmorpg hra, která hráče prostě baví... Pokud jsi fanoušek mmorpg her, tak nevím, jak tě tohle mohlo minout...
Dragon's prophet - nová hra, kde přímo klikáním sekáš a zároveň je o ochočování draků
Age of Wushu- sandbox hra s bojovým uměním
Tera
Neverwinter
Dragon's prophet - nová hra, kde přímo klikáním sekáš a zároveň je o ochočování draků
Age of Wushu- sandbox hra s bojovým uměním
Tera
Neverwinter
combat arms
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“
Albert Einstein
Albert Einstein
mmorpg ne fps akci
CPU:i5 8600k 5.3GHZ MB:MSI MPG Z390 Edge AC RAM:2x16GB 4133MT/s OS DISK:SATA Samsung 860 500gb NVME:KINGSTON NV2 1TB NVME2:WD SN 560 1TB HDD:2TB WD RED HDD2: WD DC HC330 10TB PSU:Seasonic 750GM GPU:RX5700 XT CASE:CoolerMaster COSMOS Custom
MOUSE:Razer DeathAdder Chroma
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PH:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
NT:Dell Vostro 14 5471/HP Elitebook G7
MOUSE:Razer DeathAdder Chroma
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PH:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
NT:Dell Vostro 14 5471/HP Elitebook G7
Fallen earth to by tě mohlo chytnout 

-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Za sebe se přimlouvám k LOTR Online :)
sice to není mmorpg, ale mohlo by tě to bavit, třeba je to právě to co hledáš MOUNT & BLADE WARBAND http://www.youtube.com/watch?v=zmU5MqKv3n0
immortal-world.net - přijďte si zahrát!
Take doporucuji guild wars 2- ssoubojovy system je snad primo zavisly na pohybu, mas tam ruzne pistole, puska, luky a pod. Mas tam svuj vlastni pribeh, jsou tamczbranove skilly, eventy, world vs world pvp apod. Za tech 800 korun to opravdu stoji. Jinak take nechapu, ze to neznas, ta hra ziskala tolik oceneni, ze to snad nelze spocitat.
Názor většiny vždy převládá nad názorem menšiny, anebo jedince ~Spock
Není lepší zkusit klasické hry jako je Oblivion nebo Skyrim? Popř. počkej na TES Online, to bude podle mě přesně to, co hledáš :)
Gw2 je taky přesně to, co hledá
kaźdopádně na TES online se moc těším
ale pochybuji, že to dostane vyšší hodnocení, než gw2, přeci jenom jsem viděl ukázkový gameplay... ale jinak to bude určitě bomba!:D

Názor většiny vždy převládá nad názorem menšiny, anebo jedince ~Spock