Cookies Mozilla
Cookies Mozilla
Zdravím, avast při přehrávání na youtube hlásil neustále nebezpečnou url, někde na netu jsem se dočetla chytrou radu smazat cookies, což jsem provedla problém to nevyřešilo, tedy prosím o radu jak se zbavit tohoto problému? a zároveň mi smazání cookies způsobilo problém s příhlášením na facebook, mám zaplé zabezpečení formou zasílání sms kodu, ten ovšem po smazání cookies přestal chodit a na netu jsem se následně dočetla, že to způsobuje smazání cookies, otázka tedy zní, dají se nějak vrátit zpět smazaná cookies? Jak jistě vidno jsem naprostý laik, takže děkuji za každou radu! :)
-
- Pohlaví:
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Cookies Mozilla
Vítej na PC-HELP!
v Avastu je pravděpodobně chyba viewtopic.php?f=39&t=111686
Jinak cookies už asi nevrátíš, jedině použít program na vrácení smazaných dat. Ale nevím no...
Cookies (v překladu sušenky), se uloží do počítače, pokaždé, pokud vstoupíš na nějakou stránku (takže něco jako drobky, či stopy). Ukládají informace, jak o stránce, tak hesla, která sis chtěla uložit. Takže pokud jsi jej vymazala, je samozřejmostí, že do facebooku (a do jiných stránek, ve kterých sis uložila hesla) budeš muset heslo zadat znovu.
v Avastu je pravděpodobně chyba viewtopic.php?f=39&t=111686
Jinak cookies už asi nevrátíš, jedině použít program na vrácení smazaných dat. Ale nevím no...
Cookies (v překladu sušenky), se uloží do počítače, pokaždé, pokud vstoupíš na nějakou stránku (takže něco jako drobky, či stopy). Ukládají informace, jak o stránce, tak hesla, která sis chtěla uložit. Takže pokud jsi jej vymazala, je samozřejmostí, že do facebooku (a do jiných stránek, ve kterých sis uložila hesla) budeš muset heslo zadat znovu.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
= můj voříšek
Děkuji za rady! A mohli byste mi ještě poradit nějaký ten program na vrácení smazaných dat? Za zkoušku už nic nedám...
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A smazala jsi je normálně do koše a pak jsi vysypala koš? nebo pomocí jiných utilitek?
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
= můj voříšek
= můj voříšek
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Taky si myslím... Něco takového...Obnovují se GB soubory ale takovéhle... 
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Čer 2013 14:21) ---
Rozhodně bude několikanásobně jednodušší nastavit znovu.

--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Čer 2013 14:21) ---
Rozhodně bude několikanásobně jednodušší nastavit znovu.
= můj voříšek
= můj voříšek
No nastavit znovu bych moc ráda, jenže mě po vymazání těch cookies přestal po vyplnění mailu a hesla chodit na mobil ten přihlašovací sms kod, čili se nedostanu vůbec na profil facebooku...cookies jsem smazala formou kliknutí na lištu vlevo nahoře "firefox" následně historie-smazat nedávnou historii
-
- Pohlaví:
Já ten způsob s SMS neznám, ale jistě tam je nápověda, jak to obnovit.
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”