Ked hybem s mysou mam lagy
Ked hybem s mysou mam lagy
Ahojte. Ked zapnem hru War Thunder alebo aj inu hru a hybem s mysou spadnu mi FPS a hra sa mi seka, ale ked s nou nehybem tak normalne mi to ide. Potreboval by som poradit ako mam tento problem vyriesit. Poprosim hlavne nie nejako zlozito ja sa v PC moc nevyznam. Dakujem.
-
- Pohlaví:
Re: Ked hybem s mysou mam lagy
Vítej na PC-HELP!
Nejdříve zkus jinou myš. Pokud bude chyba přetrvávat, udělej log HijackThis a vlož ho do stejnojmenné sekce se žádostí o kontrolu. Jak vytvořit log najdeš v článcích a návodech. Je možné, že máš v PC nějakou havě´t. Dále může být problém s diskem (crysta disk info), nebo s pamětí (memtest).
Nejdříve zkus jinou myš. Pokud bude chyba přetrvávat, udělej log HijackThis a vlož ho do stejnojmenné sekce se žádostí o kontrolu. Jak vytvořit log najdeš v článcích a návodech. Je možné, že máš v PC nějakou havě´t. Dále může být problém s diskem (crysta disk info), nebo s pamětí (memtest).
zmena mysi nepomohla.
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No, tak jak říkal ITCrowd, ještě musíme vyloučit disk. Stáhni si program CrystalDiskInfo a vlož sem screen jako přílohu.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
= můj voříšek
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Musíš to sem dávat jako přílohu:
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Čer 2013 17:13) ---
No, 45°C, no nevím....je to dost.
Nejdříve se mi to nechtělo věřit, že by to mohlo být teplotami, ale stáhni si HWmonitor a dej sem screen jako přílohu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Čer 2013 17:13) ---
No, 45°C, no nevím....je to dost.
Nejdříve se mi to nechtělo věřit, že by to mohlo být teplotami, ale stáhni si HWmonitor a dej sem screen jako přílohu.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
= můj voříšek
= můj voříšek
tu to je.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Čer 2013 22:19) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Čer 2013 22:25) ---
Asi mam pricinu. Sposobuje to program ci co pod menom IB updater service, ale ked ho odinstalujem, vypnem PC a znovu zapnem tak sa znovu objavi. Potrebujem teda poradit ako to natrvalo odstranit z PC, dakujem.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Čer 2013 22:19) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Čer 2013 22:25) ---
Asi mam pricinu. Sposobuje to program ci co pod menom IB updater service, ale ked ho odinstalujem, vypnem PC a znovu zapnem tak sa znovu objavi. Potrebujem teda poradit ako to natrvalo odstranit z PC, dakujem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2319
-
od mk2442
Zobrazit poslední příspěvek
29 pro 2024 23:56