Nový mobil do 6500,-

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

cerberos2
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Nový mobil do 6500,-

Příspěvekod cerberos2 » 01 črc 2013 18:18

Dobrý den, dnes mi umřel muj Galaxy SII, takže bych rád pořídil nový.
Máte nějaká doporučení ? Telefon je používán hodně na telefonování, sms a emaily.
Mám rád větší displej, alespon tak velký jako měl ten SII tedy 4,3".
Asus M5A78L-M LX V2
AMD Athlon II X4 640
8GB DDR3 1333MHz
MSI Radeon HD5670 Cyclone 1G
Windows 10 Pro 64-bit

Reklama
Spooner
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: Nový mobil do 6500,-

Příspěvekod Spooner » 01 črc 2013 20:10

A ty cekas ze sezenes neco lepsiho za 6,5k nez SII?
AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 01 črc 2013 20:18

cerberos2 píše:Dobrý den, dnes mi umřel muj Galaxy SII, takže bych rád pořídil nový.
Máte nějaká doporučení ? Telefon je používán hodně na telefonování, sms a emaily.
Mám rád větší displej, alespon tak velký jako měl ten SII tedy 4,3".

No.. pár stovek si připlatit a můžeš mít HTC One S a ZTE Grand IX In. ZTE má mladší brácha spokojenost - výkon/kvalita zpracování.

Darth Vader
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Darth Vader » 01 črc 2013 20:47

Asi mě sežerete, ale..

Proč se díváš jenom po telefonech s Androidem? Co Lumie?

Co iPhone 4? Ve verzi 8GB máš nádhernej novej telefon za nějakejch 8.300 Kč.

Na telefonování, SMS (i iMessage, Viber, WhatsApp...) a maily je perfektní, hry si na tom taky zahraješ (když přežiješ lagy tak i nejnovější AAA tituly). App Store plnej použitelnejch aplikací taky oceníš. Je to nenáročnej a bezpečnej telefon. Fotky dělá nádherný. Retina displej je taky nádhernej.

Nenech se odradit datem uvedení na trh. Ten telefon je kvalitnější, hezčí a plynulejší než každá nová droidí mrcha za ty peníze.

Navíc má ze strany Applu pořád podporu (Update FW iOS 7 vyjde na podzim i pro iPhone 4, zdarma). Podporou do letošního září se nemůžou pochlubit ani Samsungy který vyjdou v srpnu (nadsázka(ne moc velká)).

Co se záruky a kvality týče, vydrží opravdu hodně, i když ti někdo bude tvrdit, že ne, že když spadne z centimetru na stůl že se rozbije, že je křehčí než Samsungy, HTC... To je nesmysl. Kov a tvrzený sklo neni křehčí než roztavený petlahve. Spadl mi ze 4 metrů na skálu přímo na displej a na roh. Neni to vidět.
Záruka se provádí výměnou za novej kus.

iOS má opravdu nádherný prostředí a je radost ho používat. Jestli máš možnost si iPhone někde vyzkoušet, udělej to.

Akorát velikostí displeje tě asi nepotěší, neni to žádná velká kráva. Displej je jinak nádhernej a nemá takovou tu divnou androidí odezvu.

--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Črc 2013 20:48) ---

Aha, já četl 8,5 tisíce. No nic, tak iPhone 3GS :D
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |

Carny
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Carny » 01 črc 2013 20:52

Darth Vader : Ano, ten telefon vydrží tak rok, pak to bude jak 3G,3GS navíc má jen Single Core procík. Minimálně 4S, 4 určitě ne, 3 roky starý telefon? Pff..

Jinak pokud ti SII vyhovovala tak jí ber znovu :) Pokud chceš vyzkoušet něco lepšího tak HTC One S :)
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm

Darth Vader
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Darth Vader » 01 črc 2013 21:07

Carny: Proč myslíš že vydrží rok? Vydrží klidně i tři. Nikdo ho nebude tlačit do výměny, a pokud nebude chtít LTE, lepší foťák nebo výkonnější HW, nebude mít důvod ke změně.

Ale koupit si SII, to je jako v pohodě jo? Má to vůbec ještě podporu?
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute

Carny
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Carny » 01 črc 2013 21:11

Vydrží, já měl také iPhone 3G od roku 2009 a v roce 2011 už se nedal používat jak se zasekával, a to jsem se o něj staral.

Spíš nevidím důvod ho kupovat když už je to vlastně 3.generace starý iPhone.

Ano, SII je v pohodě pokud mu vyhovoval, Dual-Core procík, 8MPx foťák, velkej displej, odolnej (Co si budeme nalhávat to že ti spadl ze skály je spíše náhoda že se nic nestalo, kámošovi spadl v čajovně na koberec když stál a měl pěknýho pavouka :) ) A podporu má, proč by neměl? Je na nej nejnovější 4.1.2
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 01 črc 2013 23:31

Darth Vader píše:Asi mě sežerete, ale..

Proč se díváš jenom po telefonech s Androidem? Co Lumie?

Co iPhone 4? Ve verzi 8GB máš nádhernej novej telefon za nějakejch 8.300 Kč.

Na telefonování, SMS (i iMessage, Viber, WhatsApp...) a maily je perfektní, hry si na tom taky zahraješ (když přežiješ lagy tak i nejnovější AAA tituly). App Store plnej použitelnejch aplikací taky oceníš. Je to nenáročnej a bezpečnej telefon. Fotky dělá nádherný. Retina displej je taky nádhernej.

Nenech se odradit datem uvedení na trh. Ten telefon je kvalitnější, hezčí a plynulejší než každá nová droidí mrcha za ty peníze.

Navíc má ze strany Applu pořád podporu (Update FW iOS 7 vyjde na podzim i pro iPhone 4, zdarma). Podporou do letošního září se nemůžou pochlubit ani Samsungy který vyjdou v srpnu (nadsázka(ne moc velká)).

Co se záruky a kvality týče, vydrží opravdu hodně, i když ti někdo bude tvrdit, že ne, že když spadne z centimetru na stůl že se rozbije, že je křehčí než Samsungy, HTC... To je nesmysl. Kov a tvrzený sklo neni křehčí než roztavený petlahve. Spadl mi ze 4 metrů na skálu přímo na displej a na roh. Neni to vidět.
Záruka se provádí výměnou za novej kus.

iOS má opravdu nádherný prostředí a je radost ho používat. Jestli máš možnost si iPhone někde vyzkoušet, udělej to.

Akorát velikostí displeje tě asi nepotěší, neni to žádná velká kráva. Displej je jinak nádhernej a nemá takovou tu divnou androidí odezvu.

--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Črc 2013 20:48) ---

Aha, já četl 8,5 tisíce. No nic, tak iPhone 3GS :D

Chceš vědet, proč se dívam jenom na Android? Asi mě sežereš, ale.. Windows v mobilu je na ho**o a nic to neumí.

adavyp
člen BSOD týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod adavyp » 01 črc 2013 23:36

Deny18: Operační systém je každého věc. Podle tebe je nejlepší Android. Je to tvůj subjektivní názor a nikdo ti ho nebere. A vůbec - srovnávat operační sytémy je nesmysl.
Ono taky záleži, jestli uživatel chce, aby to všechno umělo. Já Android příliš nemusím, protože je pro mě moc otevřený. Nejsem na tohle zkrátka taková "hračička".
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.

"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 01 črc 2013 23:39

Jasně, tvůj názor plně respektuju a ani ti ho neberu. Pro mě je to prostě zbytečný systém, ale zase chápu, že takovému manažerovi to může být jedno a ten to využije určitě víc, jak Android. :)

Darth Vader
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Darth Vader » 01 črc 2013 23:54

V čem je Windows Phone na ho*no?

Android do telefonu nepatří. Smartphone mám od toho, abych se na něj moh spolehnout. Aby mi poskytoval možnosti telefonu a zároveň i připojení k internetu, navigace a zábavu. Nepotřebuju ale chatrnou, nespolehlivou a hnusnou sra*ku, která neumí nic pořádně. Nechci se na telefonu zabejvat věcma, který musim řešit na PC - viry, nestabilita, nekompatibilita..

Naopak s Windows Phone ani s iOS tyhle věci řešit nemusíš. Nemusíš u novýho telefonu strávit den přehrávánim romky, abys ho moh používat. Nemusíš se bát stáhnout aplikaci z oficiálního storu. Ani neni noční můra na tom storu něco funkčního najít. Nemusíš se bát, že se v telefonu něco podělá a ty se prostě nedovoláš.

Android s tabletem? Jo, proč ne, i když iOS je pořád lepší volba. Ale proč všem tlačit blbej Android? K čemu přesně mu bude Android, když chce telefon na telefonování, sms a emaily?

Ten kluk chce telefon na používání, ne na to aby se s tim furt.. víš co.

Carny
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Carny » 02 črc 2013 00:01

Zajímavé mám Samsung Galaxy Note a nikdy s ním nebyl problém, kamarád má Galaxy Note II nikdy s ním též nebyl problém, další kamarád má SIII a také s ním nebyl žádný problém! :-)
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • mobil
    od vlkosek » 19 srp 2024 13:24 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    2528
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    19 srp 2024 13:38
  • Jaké ochranné sklo na mobil?
    od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    0
    2003
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    19 led 2025 18:18
  • Vzdálený přístup z mobilu na mobil
    od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    4165
    od czTANIScz Zobrazit poslední příspěvek
    11 črc 2024 21:11
  • Nový PC
    od michal.wollmann » 12 čer 2025 09:15 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    10
    2534
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    15 čer 2025 21:07
  • Nový Pc - 40 000,-
    od Lebedil » 11 srp 2024 21:05 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    2309
    od Kminek Zobrazit poslední příspěvek
    13 srp 2024 03:47

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”