Zdarec všichni, mám takový problém s NB. A to že mi zamrzne obraz. Nevěděl jsem čím to je ale pak jsem zjistil že GK. Protože někdy ( ale hodně málo někdy ) napíše že GK byla obnovena. Vždycky když hraju Lolko a třeba ukončí někdo hovor, tak se mě to háže na plochu, ale než se to hodí na plochu zamrzne obraz a je černo a musím restartovat NB. Dříve to nedělalo, ale teď asi mi selhává GK a už to dělá. Jinak ovladače GK mám aktulizované. Jinak myslíte že by pomohlo přeinstalovat NB ? Za všechny rady předem děkuji :)
Probook HP 4530s
Procesor - Intel Core i3 (2.20Ghz)
Ram - 4GB
GK - Radeon HD 6490M
Mobil Intel HD Graphics
Chladící podložka - Cooler Master ( se třemi větráky )
Sluchátka - Razer Tiamat 7.1
Ext. zvukovka - Sweex
Myš - A4tech V7
Obraz zamrzne, kvůli GK.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Obraz zamrzne, kvůli GK.
Předně při hraní zkontroluj teploty HW-monitorem. Odkaz mám v podpisu.
Jaka je teplota GPU?
Vzhledem k tomu, kolik lidi shani jak udelat nebo kde nechat udelat reball GPU u HP 4530s, zacinam mit neblahe tuseni ze se tenhle model pridava do klubu usmazenych grafik.
Vzhledem k tomu, kolik lidi shani jak udelat nebo kde nechat udelat reball GPU u HP 4530s, zacinam mit neblahe tuseni ze se tenhle model pridava do klubu usmazenych grafik.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Teploty jsou v klidu. Víc se mi zahřívá NB u MC než u Lolka. A jinak Lolko jedu bez problému žádný lag. Ale nemůžu na plochu jinak by mě se sekl obraz. Usmažených ? No zkusím u MC a uvidíš
Nebo u BF 3 a pošlu vám to.
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Črc 2013 21:25) ---
Zde je teplota s MC. S battlefieldem 3 pak pošlu později. Jestli to půjdu jdu na 30 min. afk. Musím helpnout s něčím.

--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Črc 2013 21:25) ---
Zde je teplota s MC. S battlefieldem 3 pak pošlu později. Jestli to půjdu jdu na 30 min. afk. Musím helpnout s něčím.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8571
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08