Ze svého PC jsem slyšel rozhovor cizích lidí
Ze svého PC jsem slyšel rozhovor cizích lidí
Zdravím, dneska jsem na chvíli odběhl od PC, příjdu k PC a najednou slyším, že se nějaký dva mladý kluci mezi sebou baví. Jelikož jsem se lekl, rychle jsem vypl PC. Pamatuju si jen něco ve stylu: kamarád se ho ptal: Je to legální? potom ten 1. říkal že to video nesmí nikomu poslat jinak by byli na youtube za č*r*aky. Je možný, že se mi tam někdo hackl? Už 4roky jsem nic takovýho nezaznamenal, teď jsem odběhl a slyšel jsem normálně že se tam baví (nic nebylo spuštěný, žádný TS3, hra) prostě nic. Stihl jsem to rychle frapsnout, ale soubory jsou poškozený, pokud mi je někdo zprovozní můžu přidat velmi zajímavý důkaz.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 01 črc 2013 22:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu (původní "Stala se mi hodně zvláštní věc - všichni přečíst" nebyl opravdu to pravé ořechové) + cenzura vulgarního slova...
Důvod: Úprava nadpisu (původní "Stala se mi hodně zvláštní věc - všichni přečíst" nebyl opravdu to pravé ořechové) + cenzura vulgarního slova...
Re: Stala se mi hodně zvláštní věc - všichni přečíst
To je divný. Každopádně dej do sekce HJT log z HJT. Návod nalezneš ve FAQ. Fakt mě nenapadá co by to mohlo být, nikdy jsem s něčím takovým nesetkal. Pokud vyloučíš na 100% že nebyl spuštěný žádný komunikační program, je to na 99% vir nebo se ti někdo naboural do PC. Klidně ty fraps videa upni třebas na ulož.to, můžu se na to podívat.
Re: Ze svého PC jsem slyšel rozhovor cizích lidí
Klidně ti zaručím, přísáhám že to nebylo ode mě.
Naposledy upravil(a) StarRock dne 01 črc 2013 22:18, celkem upraveno 1 x.
Tak sup, video na Youtube. Pachatel se ti budto prihlasi sam, nebo ho nekdo pozna.
Možná vtip od kámoše který se ti někdy hrabal v PC, možná taky ne.
Taky bych uvítal video.
Na opravu videa se podívám zítra, na tabletu tyhle nástroje nemám
Taky bych uvítal video.
Na opravu videa se podívám zítra, na tabletu tyhle nástroje nemám

Naposledy upravil(a) ondoubek dne 01 črc 2013 22:23, celkem upraveno 1 x.
Už to uploaduju na ulož.to, jestli to někdo dokáže zprovoznit bude to velmi zajímavý nebo nějak mi poradit jak to obnovit z disku nebo tak.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Možná by to video uměl přehrát VLC player
Gom player taky zkousne kdeco.
Zkusím ty playery :)
Clovek, ktery se pripoji na cizi PC tak, aby ho bylo slyset v repracich je - slusne receno - absolutni lama.
Mas na pocitaci nejaky firewall a kdyz ano, co vsechno je v nem zvenku povolene?
Mas na pocitaci nejaky firewall a kdyz ano, co vsechno je v nem zvenku povolene?
A pred ctyrmi roky to dopadlo presne jak?
Před 4roky se mi tam naboural nějaký hacker a odeslal systémovou zprávu (nějakou v message boxu, bylo to jakoby nějaký chat ale mě bylo fakt málo, ani nevímco tam bylo, prostě jsem to zavřel) Petr22: a jak to teda jde? :) zaručuju, že na 100% se mi tam někdo napojil a že se ho kamarád ptal jestli je to nelegální taky mluví o všem :) FireWall jsem měl nastavený na medium tzn. Suspicious TCP and UDP packets are discarded. Flooding and Portscans are prevented. Allow external network access to shared resources. EDIT: určitě je nějaký způsob, jak ty soubory opravit. Našel jsem http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... orepairer/ jdu to zkusit EDIT2: V tom Videorepaireru mi to hlásí vir: TR/Drop.Click.AN' [trojan]
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2878
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
01 dub 2025 16:20
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 16090
-
od MoA285
28 kvě 2025 00:59
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3793
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-