Tohle nemyslis vazne? ---> Allow external network access to shared resources
Kazdy kdo zna tvoji IP se muze pripojit a delat si co chce
Ze svého PC jsem slyšel rozhovor cizích lidí
Re: Ze svého PC jsem slyšel rozhovor cizích lidí
Je možné, že by se někdo dostal k tvému pc a mohl tam něco nainstalovat? Třeba nějaký kamarád, který byl u tebe?
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Asi nesmysl, ale nebydlíš u vysílače nebo tak něčeho? Mě v reprákách občas mluví nějaká ženská, asi slovensky, a občas hudba. Prostě si to chytne rádio.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Můj kamarád rozhodně není tak zdatný aby něco takovýho nainstaloval :) Jsou to úplně neznámý lidi, takový hlas vůbec neznám. Ale petr22: když chce nějaká aplikace přístup k internetu tak to musím já povolit. Můžu tam nastavit high což je: Computer not visible in the network. Connections from outside are blocked. Flooding and Portscans are prevented. Ale teda hodně mě to zajímá, todle se mi nikdy nestalo. EDIT: důkaz - kdyby se to někomu povedlo rozjet. Jde o to, že jsem spustil fraps a potom jsem vypl PC (a nevypnul jsem nahrávání) kdyby si s tím někdo chtěl pohrát: http://uloz.to/xmwfHNcE/dwm-2013-07-01-21-48-01-01-avi data to v sobě má, takže to určitě půjde nějak rozchodit (akorát přehrávače nejsou na takovou situaci připravený) EDIT: koukám, že aspoň audio by se z toho dalo vytáhnout: uložto o tom má informace (informace o souboru)
Audio
Kodek: PCM
Bitrate: 1.41 Mbps
Kanály: 2
audio tam normálně je, teď je otázka, kdo to dokáze rozchodit
Audio
Kodek: PCM
Bitrate: 1.41 Mbps
Kanály: 2
audio tam normálně je, teď je otázka, kdo to dokáze rozchodit
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jéžiš skoro 4GB, to budu z Ulož.to tahat ještě zítra. No nevím jestli se ti tam někdo naboural...ale ze zvědavosti na to kouknu 

Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
je to jenom pro toho kdo si myslí, že ví jak na to :) věřím tomu, že to půjde rozchodit, aspoň audio
- Narthelianail
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Existují i různý programy na opravení "nespustitelných" videí. Skus třeba BandiFix
Nainstaluje se sám s programem BandiCam a opravuje poškozené .avi video formáty

Nainstaluje se sám s programem BandiCam a opravuje poškozené .avi video formáty

Základní deska: MSI B450-A PRO MAX | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3d | RAM: DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz | Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB | Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB | Operační systém: Windows 11
trošku, no trošku obnovilo
udělalo to 1sec. video, ale kousek je zachráněn
jenom to problikne, aspoň je to důkaz, že to nějak jde :)

Nahoda to zcela urcite nebude
Ja tedy fakt, ze se nekdo bavi o tom jestli je nabourani do ciziho pocitace legalni a moc dobre vidi ze bezi fraps (tudiz jim bezi aplikace kde vidi obsah plochy) a bavi se o tom, ze jestli to video nekam uploadne bude pruser rozhodne nepovazuji za nic nahodneho.
Jedine reseni - sup na Youtube, svet je malej, kazdeho nekdo pozna po hlase.
A helikoz videli plochu, na lokalni strane musi bezet klientska cast te aplikace. Tu tam dal bud nekdo koho znas, nebo ji tam nainstaloval nekdo koho neznas.
Ja tedy fakt, ze se nekdo bavi o tom jestli je nabourani do ciziho pocitace legalni a moc dobre vidi ze bezi fraps (tudiz jim bezi aplikace kde vidi obsah plochy) a bavi se o tom, ze jestli to video nekam uploadne bude pruser rozhodne nepovazuji za nic nahodneho.
Jedine reseni - sup na Youtube, svet je malej, kazdeho nekdo pozna po hlase.
A helikoz videli plochu, na lokalni strane musi bezet klientska cast te aplikace. Tu tam dal bud nekdo koho znas, nebo ji tam nainstaloval nekdo koho neznas.
A není možné, že je to vir, na kterém je nahrané takové audio, aby tě to vylekalo?
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Vir bude tezko reagovat na deni na pocitaci
z toho útržku si nejsem jistý, jestli viděli plochu, ale můžu zaručit, že to byl rozhovor na živo
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2878
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
01 dub 2025 16:20
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 16090
-
od MoA285
28 kvě 2025 00:59
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3793
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-