Nový mobil do 6500,-

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nový mobil do 6500,-

Příspěvekod Deny18 » 02 črc 2013 00:03

Pokud jenom telefon na telefonování, smsky apod., tak v tom případě jeWindows Phone jasná volba!

Reklama
Darth Vader
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Darth Vader » 02 črc 2013 00:09

Carny: Nikdy nebyl problém? To je právě asi ono. Někomu stačí, když s OS nemá problém.

Navíc ten můj příspěvek má určitej kontext - je to reakce na "Windows v mobilu je na ho**o a nic to neumí." Kolik máš kamarádů, kteří mají problémy s WP?
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |

Carny
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Carny » 02 črc 2013 00:13

Já ale neřekl že je Windows Phone na ho**o, jen mě doslova jako uživatele Androidu uráží to jak o něm mluvíš, on se Android chová jinak na Galaxy Mini II a na Galaxy SIV. Od 5000+ jsou použitelné Android telefony.
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm

Darth Vader
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Darth Vader » 02 črc 2013 00:17

Deny18, řeknu ti pohádku :D

aneb

JAK TO BYLO

Obrázeka sedmero horami a za sedmero řekami..

Obrázek Krakonoš: Ahoj, chtěl bych novej telefon. Telefon je používán hodně na telefonování, sms a emaily.
Obrázek Sedm trpaslíků: HTC, Samsung, ZTE..
Obrázek Vochomůrka: No a co zkusit Windows Phone nebo iPhone?
Obrázek Muf: Windows v mobilu nic neumí, je to naprosto zbytečnej systém.
Obrázek Vochomůrka: Ale on chce telefon na telefonování, sms a emaily.
Obrázek Muf: v tom případě je Windows Phone ideální!

Od té doby čte Muf i první příspěvky a nevrhá se bezhlavě do flamu. Dokonce uznal, že i v toustovači bez Androidu se dají udělat docela dobrý tousty.

Obrázek
Naposledy upravil(a) Darth Vader dne 02 črc 2013 00:43, celkem upraveno 2 x.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute

Carny
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Carny » 02 črc 2013 00:20

Panebože :-D Hahahahaha ne.

Mám i Android zařízení i iPad, měl jsem možnost chvíli používat i WP a prostě buď iOS nebo Android, v týhle cenový relaci prostě jednoznačně SII nebo HTC One S, jestli budeš fakt chtít WP tak HTC 8X

--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Črc 2013 00:23) ---

Btw. Pokud by jsi si chtěl zahrát nějakou hru (GTA:Vice City, GTA III, Mass Effect, Dead Space, FIFA 13, PES 2013.........) Tak s WP zapomeň :)
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 02 črc 2013 00:24

Mě to ale směšný nepřišlo. :P Chce se mi brečet z toho, jak tě to baví ještě pořád řešit a "srát" se do mých názorů. ;) Proč?

Carny
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Carny » 02 črc 2013 00:27

Asi tak nějak :-)
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 02 črc 2013 00:29

Dík, že s tím souhlasíš. :)

Darth Vader
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Darth Vader » 02 črc 2013 00:54

Já se do tvejch názorů "neseru". Doporučil jsem klukovi, ať zváží i možnost pořízení iPhonu nebo Lumie. Ty jsi moje doporučení nesmyslně napadl s naprosto nepochopitelnym argumentem.

On se totiž ptal na nějaká doporučení. Asi doufal, že si tu přečte doporučení pramenící ze zkušenosti s jednotlivejma telefonama, ne tvoje z prstu vycucaný zbytečný komentáře.

Za vtipnost pohádky se neschovávej. Pořád jsi nevysvětlil, jaký máš zkušenosti s WP, v čem konkrétně je "k ničemu", co přesně neumí a v čem má Android výhodu při telefonování, psaní SMS a prohlížení webu.

cerberos2
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod cerberos2 » 02 črc 2013 16:42

Děkuji za rady i dohadování.
Porozhlednu se tedy po tom HTC
Asus M5A78L-M LX V2
AMD Athlon II X4 640
8GB DDR3 1333MHz
MSI Radeon HD5670 Cyclone 1G
Windows 10 Pro 64-bit

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 02 črc 2013 22:44

Ten HTC mi tu byl několikrát chválen a doporučen, protože o něm taky uvažuju už delší dobu. :)

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 04 črc 2013 10:35

Zajímavá diskuze plná omylů a mýtů. Já bych to tak černě neviděl. Většina mě tu zná, jako Android fanatika. Dělám do tohodle systému už velmi dlouho a to nejen z uživatelskýho, ale i vývojářškýho hlediska. Možná byste čekali, že se budu za Android bít až do krve, ale sám se považuji za multiplatformního člověka. Za cenu kolem 6,5 tis. je toho na výběr několik. Rozdělil bych to následovně:

1. Baví mě customizace, hraní her a ladění systému (ROMky, apod.)
-> rozhodně Android. Jako vhodné telefony bych viděl S3 Mini, Desire X, Huawei, apod.

2. Chci jen volat a nevadí mi minimum aplikací - ocením rychlý a plynulý telefon
-> rozhodně WP8. Osobně mám výbornou zkušenost s Lumii 520 a pokud bys připlatil pětikilo nad tvůj limit, čeká na tebe naprosto perfektní 820. U WP ber jen Nokie, protože přidávají prémiové aplikace a perfektní navigaci.

3. Chci hodně aplikací, odladěný systém, styl, fungující ekosystém,..apod.
-> iPhone. Na ten ale nemáš, tedy pokud nechceš brát bazarovku dotáhnutou ze zahraničí. S iPhony se hodně kšeftaří, takže na to bacha.

Osobně mám zkušenost s většinou mobilních OS. U Androidu jsem měl snad všechny možné telefony, je to koníček, který mě stojí strašně moc prachů, ale baví mě to. Minulý telefon byl S3, ten šlapal perfektně, pak jsem neodolal a koupil si S4. Ta mě však totálně zklamala, telefon lagoval, sekal se, hry co mi na S3 jely bez záseku se na S4 sekaly jak kráva. Takže S4 šla předevčírem do světa a nyní jsem na Android velmi naštvaný, uvažuji o HTC One, ale tu firmu prostě nemám rád, čili zřejmě si dám od Androidu na chvíli pokoj a uklidním se u skvěle fungujícího iPhona 5.

Není žádoucí, aby se lidi dělili na tábory dle toho, jaký používají systém. Pokud se mi líbí filozofie Linuxu, je pro mě Android super věc. Ty probdělé noci, kdy jsem oživoval bricklé telefony, na to rád vzpomínám. Jsem ale ve věku, kdy mě nebaví čekat 5 vteřin, než se mi u telefonu za 17 tis. otevřou kontakty. Chci, aby byl mobil rychlejší jak moje myšlenky. Toto nabízí zatím jen Apple. Samozřejmě, je to totálně jiná architektura. Uživatelská vlákna, která řeší posuny mezi plochami tam mají nejvyšší prioritu, kdežto u Androidu nejnižší. Proto, když u Anroidu jedou na pozadí aplikace, které mají vyšší prioritu, posuny mezi plochami se sekají. Nutno však dodat, že není Android jako Android. To, co předvádí výrobci je k pláči. U čistého Androidu v Nexusu či u customROM CyanogenMOD jsem nikdy žádný zásek nepozoroval. To byla plynulost sama.

Sorry za sloh..pokud chce uživatel mobil na mobilování, pár mailů, iDnes, apod. Bude WP8 nejlepší vobla a s Lumií 820 neuděláš chybu. Lumia 520 je vyprodaná, není se čemu divit, plynulý systém, pěkný design a cena kolem 4 tis. Na to lidi slyší..Android za 4 tis. bude bohužel zasekaný. Měl jsem před týdnem doma Ascenda Y300 na opravu. Byl jsem zklamaný absolutní zasekaností systému, kdy se sekalo cokoliv jsem na mobilu udělal a také displej. Ten je vážně velká bída. Rozhodnutí je na tobě :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • mobil
    od vlkosek » 19 srp 2024 13:24 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    2670
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    19 srp 2024 13:38
  • Mobil Android do 3,5K Příloha(y)
    od tuningrob » 13 črc 2025 19:06 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    5
    797
    od tuningrob Zobrazit poslední příspěvek
    včera, 17:31
  • Jaké ochranné sklo na mobil?
    od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    0
    2184
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    19 led 2025 18:18
  • Nový Pc - 40 000,-
    od Lebedil » 11 srp 2024 21:05 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    2458
    od Kminek Zobrazit poslední příspěvek
    13 srp 2024 03:47
  • Nový PC
    od michal.wollmann » 12 čer 2025 09:15 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    11
    5075
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    19 čer 2025 16:24

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”