Dobrý den. Už nějakou dobu je moje PC hlučnější než normálně. Ještě před několika dny stačilo prostě praštit do CASE a vše bylo zase ok ale teď už ani tohle nepomáhá. Nejsem odborník ale myslím si že za to může zdroj. Moje otázka tedy samozřejmě zní co s tím, jak to vyřešit?
S pozdravem
Dipp
Vrčení "zdroje"
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vrčení "zdroje"
Prvně začneš např tím, že nám napíšeš o jaký zdroj se jedná a celkově sestavu.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Nemusí to být jen zdroj, může to být i jiný ventilátor. V každém případě "rána" do CASU je poměrně spolehlivým prostředkem, jak k tomu navíc dřív nebo později zničit HDD a případně i CD/DVD mechaniku.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dipp píše:stačilo prostě praštit do CASE
Dipp
Zvláštní metoda

Jak víš, že hluk jde ze zdroje? Jestli ano a máš ho v reklamaci tak reklamuj.
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud do toho stačilo pouze praštit, tak bude něco uvolněného, nebo možná nějaký kabel překáží u chlazení. Jak již říkal pulsik, v reklamaci, reklamuj. Pokud ne, podívej se dovnitř, jak to tam vypadá.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
A pokud zdroj není v záruce, tak vyčisit (profouknout komresorem). Pokud to dělá větráček ve zdroji tak odmontovat a namazat ložiska.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
moje sestava jest: http://www.czc.cz/bclhiml30eiibaqujspi6tq9v8/seznam
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Zdroj je teda sh*t, děla to pořád? zkus strčit hlavu do pc a poslouchat odkuď ten zvuk jde.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
mno, pokud neni pc vystavováno větší zátěži(třeba ho nechám je tak zaplé, nic na něm nedělám) tk je tiché jak bývalo, hned jak to bude možné tk to zkusím a pak dám vědět.
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Črc 2013 17:48) ---
Je to stoprocentně zdroj, hluk jde přímo od něj, dělá to ten větrák, čím rychleji se točí tím víc to řve, nejspíš to budou jen ty ložiska, zistím, jesli je ještě pod zárukou a nechám ho reklamovat.
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Črc 2013 17:48) ---
Je to stoprocentně zdroj, hluk jde přímo od něj, dělá to ten větrák, čím rychleji se točí tím víc to řve, nejspíš to budou jen ty ložiska, zistím, jesli je ještě pod zárukou a nechám ho reklamovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3544
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
12 kvě 2025 13:20
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7595
-
od Rosta_Kolmix
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 20:57
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”