HP 550 nepřetržité pípání
HP 550 nepřetržité pípání
Dobrý den mam takový celkem vážný problém. Při zapnutí notebook nepřetržitě pípá abychto nějak opsal je to nhějak takhle "píp píííííííp pííííííííp píp píp píííííp"
nějak tak. Někdy to při zapbutí nedělá ale po načtění windows (vždy je to jinak) a jakmile to začne pípat tak se to nehorzáně moc seká že nejde nic.Ramku jsme vyčistil vyzkoušel jsem 2 hdd vyčistil jsem cpu.

Re: HP 550 nepřetržité pípání
Oprava odkazu:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Beep_k%C3%B3d
http://cs.wikipedia.org/wiki/Beep_k%C3%B3d
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Takže myslíš že je chyba v ram ? Abych nekoupil novou a nebylo to zbytečné. Nedá se to nějak odzkoušet bez nové ramky?
-
- Pohlaví:
wattmetr díky, opomněl jsem si odkaz zkontrolovat.
-
- Pohlaví:
mochstan píše:Takže myslíš že je chyba v ram ? Abych nekoupil novou a nebylo to zbytečné. Nedá se to nějak odzkoušet bez nové ramky?
RAM se dají otestovat. Stáhni a rozbal GM, najdeš tam souboir ISO a ten vypal na CD jako obraz disku. Následně nabootuješ a zkontroluješ RAM. Snad to v tomto stavu půjde.
Jo vypálím a hned napíšu Díky moc hoši už to pípání slyším v hlavě
však to určitě znáte.

-
- Pohlaví:
Ono to tak hned nebude, kontrola RAM trvá dle velikosti několik hodin.
Tak jsem si sehnal 3 ramky navíc a je to pořád stejné další napady?
-
- Pohlaví:
Pokud jsou ty RAM určitě bez chyby a stále to hlásí chybu RAM, pak by mohla být vadná deska. Pokud je tam baterka na CMOS, pak bych ji na pár minut vyndal a dostal Bios do továrního nastavení.
Tak jsem dal bios do tovrního nastavení a nic pořád stejné ale jinak dík za radu :) Další nápady?
Zpět na “Problémy s hardwarem”