Zdravím všechny,
mám problém se svým notebookem. Z ničeho nic na něm trvá všechno strašně dlouho. Notebook spustím, přihlásím se a už v tuhle chvíli začíná terno... než se mi načte plocha, čekám 5 minut, jakákoli další operace či kliknutí na cokoli trvá stejně tak dlouho. Nevím co s tím protože nejsem schopen dostat se nikam, chtěl jsem otevřít správce úloh abych nahlédl do procesů a povypínal automaticky spuštěné aplikace kterými by to snad mohlo být, ale nejsem schopen se dostat ani do toho správce... když chi notebook restartovat, musím sledovat 15 minut obrazovku s nápisem "vypínání" než se restartuje, několikrát už jsem vypnutí musel vynutit dlouhým stitskem "spouštěcího tlačítka". Když jsem se pokusil spustit notebook v nouzovém režimu abych v něm provedl antivirovou kontrolu, tak jsem byl neúspěšný. Odentroval jsem možnost nouzový režim, systém naběhl, ale po přihlášení se notebook sám restartuje a začne načítat v režimu standardním. Jsem běžný uživatel, notebook používám převážně k práci , sem tam nějaký film nebo nenáročná hra. Moc prosím o pomoc..
Lenovo E320
Typ procesoru: Intel Core i3 (Sandy Bridge)
Model procesoru: 2330M(2.2GHz)
Jádro procesoru: dvoujádrový
Frekvence procesoru [MHz]: 2 200
Operační systém: Windows 7 Home Premium
//přesunuto
//mmmartin
Je to vir? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Je to vir?
Spíš to vapadá na HW problém. Možná poškozený systém. Zkontroluj disk a dej SEM do přílohy screen
http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
To samé delaval muj stolni pocitac kdyz jsem nemel floppy mechaniku ale mel jsem ji povolenou v biosu. Zkontroluj zda mas v pořádku vypalovačku nebo externí periferie jako flash disk nebo tiskarna, ale podle toho co pises ted je hard disk v haji nebo pamet cache v procesoru
Naposledy upravil(a) hc50 dne 02 črc 2013 18:35, celkem upraveno 2 x.
Tak jsem stáhl ten program do jiného pc protože spustit na tom notebooku internetový prohlížeč je nemožné, zkopíroval na flashku, přesunul do notebooku a spustil instalaci, vyskočila chyba "the setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program"
-
- Pohlaví:
Instalční soubory poškozeny, asi se něco během kopírování pokazilo. Opakuj to, případně najdeme jinou možnost.
Pokud to nepůjde, tak stáhni HiB , rozbal a soubor ISO vypal jako obraz disku. Následně z toho nabootuješ a tam najdeš mnoho programů na kontrolu disku či RAM.
http://translate.googleusercontent.com/ ... lMkWJ3iVsg
Pokud to nepůjde, tak stáhni HiB , rozbal a soubor ISO vypal jako obraz disku. Následně z toho nabootuješ a tam najdeš mnoho programů na kontrolu disku či RAM.
http://translate.googleusercontent.com/ ... lMkWJ3iVsg
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus, do sekce HijakThis Jarovy či Žbekymu vložit log z HJT (návod: viewtopic.php?f=58&t=13601 )
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
tak zkouším podruhé dostat do notebooku program "crystaldiskinfo" ale momentálně mi zamrzl a trvá to už tahle 20 minut. Mám pocit že při každém dalším restartu je to horší a horší (pomalejší a všechno déle trvá) když nepůjde nainstalovat tenhle, zkusím to co napsal Damned. Jinak vytvořit obraz disku mi nepomůže, notebook nemá mechaniku.
Chci se jen zeptat okrajově a možná předbíhám, ale je to přibližně něco co se dá vyřešit svépomocí nebo se to neobejde bez odborného zákroku?
Chci se jen zeptat okrajově a možná předbíhám, ale je to přibližně něco co se dá vyřešit svépomocí nebo se to neobejde bez odborného zákroku?
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus ještě odstranit stínovou kopii, či jak se to jmenuje
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
-
- Pohlaví:
Pokud ti to zamrzne při CrystalDisk, potom asi nepůjde ani HijackThis, ale zkus to.
Pokud se to nespustí na potřebná testování, pak servis bude další možnost.
Pokud se to nespustí na potřebná testování, pak servis bude další možnost.
k instalaci jsem se ještě nedostal, udělat na tom notebooku jednu operaci zabere moc času... zamrzlo to při druhém přetahování z flashky abych to mohl zkusit nainstalovat. Co znamená odstranit stínovou kopii?
-
- Pohlaví:
Možná tím Damned myslel Recovery oddíl, ale nevím, nic jiného tam není. Je tam oddíl ze kterého se vytváří "záchranné" DVD.
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
@Blue Spirit Je potřeba nechat NTB vybít, pak se zeptá, zda chce uživatel obnovit či odstranit poslední otevřené. Možná to je Recovery, já doma neměl NTB k opravě už od září... 

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”