Již sem věnoval několik hodin výběru neplaceného česko-anglického slovníku. Ale buď nevím jak se slovník používá nebo mi z něj nakonec vyleze demoverze. Nejvíce mi zatím vyhovoval slovník EUROTRAN jenže ten je placený.
Překlad celých stránek, překlad jednotlivých výrazů, možnost integrace jak do IE tak do Firefoxu, dostatečně velká databáze výrazů.
Poradíte mi něco podobného neplaceného?
Pokud víte o něčem veřejně nezveřejnitelném pošlete SZ.
AN-CZ Slovník pro IE a firefox
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
AN-CZ Slovník pro IE a firefox
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Hello-můžu doporučit PC TRANSLATOR 2007,používám ho a je super,ten slovník do firefoxu jsem také zkoušel,ale nějak to nešlapalo.
http://www.stahuj.cz/podnikani_a_domacn ... ranslator/

http://www.stahuj.cz/podnikani_a_domacn ... ranslator/

► Zobrazit spoiler
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tebou doporučovaný slovník má v demoverzi nedostatečnou databázi výrazů.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Plná verze je bohužel placená a nebo kradená.
celkom dobry je Verdict FREE ale tiez nedokaze prekladat cele stranky. ale je kompaktny a zadarmo
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Chlapci dík za rady. Znovu sem to všechno prošel a asi nejlépe stran volně šířených databází a množství jazyků které je schpen překládat je "PEKI dictionary" také nepřekládá celé stránky zato je možné najít dost přesný překlad výrazu.