Nový mobil do 6500,-
Re: Nový mobil do 6500,-
Darth Vader moje řeč. Nechápu jak se android mohl vůbec pozitivně dostat mezi lidi. To i starej windows mobile byl spolehlivější. A to že android běží stabilně u mobilů až za víc jak 5000? Co to je za blbost? Pokud ho má mobil za 2000kč a i to je drahej telefon, tak v něm má běhat taky spolehlivě. To je tím, že samotý android se upravováním pro daný typ mobilu moc nezajímá a výrobci to naházej do všeho a jen se předbíhaj. Já si připlatil za Huawei Ascend G300 a byl nepoužitelnej. Hned první den jsem ho musel flashovat a vystřídat 10 romek než sem narazil na tu, kde mi nebude padat signál, bude vyzvánět a nesežere celou RAM. Po takovéto zkušenosti u androidu za 3000kč se určitě nezvednu a nepřiplatím si za android telefon 10 tisíc. Logicky spíš sáhnu po jiném OS. Android je pro toho co umí programovat a nebo pro úplnou lamu, která nikdy neměla v ruce jiný telefon a nevadí jí zasekané prostředí a padající aplikace.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To jsou zase názory. Jako nejrelevantnějšé odpověď hodnotím tu od Tominy. Bez urážek a věcně napsáno. Zbytek dohady, urážky.
kropovez: Ty jsi dobrý řízek... Na základě na koleně zbastlených ROM odsoudíš celý systém jako nepoužitelný. Zřejmě slušný oddíl
kropovez: Ty jsi dobrý řízek... Na základě na koleně zbastlených ROM odsoudíš celý systém jako nepoužitelný. Zřejmě slušný oddíl

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
kropovez píše:Darth Vader moje řeč. Nechápu jak se android mohl vůbec pozitivně dostat mezi lidi. To i starej windows mobile byl spolehlivější. A to že android běží stabilně u mobilů až za víc jak 5000? Co to je za blbost? Pokud ho má mobil za 2000kč a i to je drahej telefon, tak v něm má běhat taky spolehlivě. To je tím, že samotý android se upravováním pro daný typ mobilu moc nezajímá a výrobci to naházej do všeho a jen se předbíhaj. Já si připlatil za Huawei Ascend G300 a byl nepoužitelnej. Hned první den jsem ho musel flashovat a vystřídat 10 romek než sem narazil na tu, kde mi nebude padat signál, bude vyzvánět a nesežere celou RAM. Po takovéto zkušenosti u androidu za 3000kč se určitě nezvednu a nepřiplatím si za android telefon 10 tisíc. Logicky spíš sáhnu po jiném OS. Android je pro toho co umí programovat a nebo pro úplnou lamu, která nikdy neměla v ruce jiný telefon a nevadí jí zasekané prostředí a padající aplikace.
Pěkná blbost s tím Ascendem. To asi jenom tobě nešlapal, jak měl. :)
Originál android byl úplně nepoužitelnej a tak mě nic jiného nezbejvalo. A bratr a strejček měli úplně jinej typ telefonu a dopadli stejně 
A toho Ascenda si se mnou společně koupili i máti a děd. Druhý den skončili taky na ROOTu. Ten samý problém. Ovšem teď máme ROM, která se dá považovat za použitelnou.

A toho Ascenda si se mnou společně koupili i máti a děd. Druhý den skončili taky na ROOTu. Ten samý problém. Ovšem teď máme ROM, která se dá považovat za použitelnou.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zajímavé, že třeba taková Mobilmánie, která asi telefonům rozumí nic takového nepozorovala při dlouhodobějším testu...
Já jsem měl všechny iP a s originál iOS se sekaly úplně stejně a aplikace padaly snad víc než na má S II, takže se to nedá takhle jednoduše srovnávat...
Já jsem měl všechny iP a s originál iOS se sekaly úplně stejně a aplikace padaly snad víc než na má S II, takže se to nedá takhle jednoduše srovnávat...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
No, ale člověka tyhle zkušenosti od toho pak úplně odradí, navíc když šetří a pak si koupí mobil na 2 roky a už hned od začátku se těší aby ty 2 roky ubyly. Osobně jsem Windows Phone ani Iphone v ruce nikdy neměl, takže to už nemůžu srovnávat vůbec.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Vcera jsem si byl v o2 pro Galaxy SIII, maximalni spokojenost, plynulost, rychlost, hezky Touchwiz prostredi proste parada.
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Ahoj, podle mě by byl opravdu nejlepší ten HTC one S.
+ Android 4.0+
2 jádro 1,7ghz
1gb ram
16gb ROM
4,3" Amoled displej
8mpx fotoaparát
Pokud chceš telefon s androidem tak htc one s je asi tak nejlepší voba v této cenové relaci posílám odkaz na telefon
http://www.alza.cz/htc-one-s-ville-grey-d308614.htm
+ Android 4.0+
2 jádro 1,7ghz
1gb ram
16gb ROM
4,3" Amoled displej
8mpx fotoaparát
Pokud chceš telefon s androidem tak htc one s je asi tak nejlepší voba v této cenové relaci posílám odkaz na telefon

http://www.alza.cz/htc-one-s-ville-grey-d308614.htm
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
Já si taky myslím, že by to byla skvělá volba. :)
Taky si myslím že za těch 6500,- je to jediná nejlepší volba..:)
EDIT: Pokud chce samozřejmě s androidem
EDIT: Pokud chce samozřejmě s androidem

CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Panebože, vždyť One S je starý a dnee již mrtvý model. HTC pro něj ukončilo podporu. Je nesmysl ho kupovat.
ad Ascend: G300 jsem měl, dokonce jsme na něj s kolegou psali recenzi pro SvětAndroida. Ten telefon neměl a nemá za tu cenu chybu. Pokud s ním byly problémy, měli jste jej reklamovat. Spíše si ale myslím, jestli to nebylo rukama, než mobilem..nic ve zlým
ad Ascend: G300 jsem měl, dokonce jsme na něj s kolegou psali recenzi pro SvětAndroida. Ten telefon neměl a nemá za tu cenu chybu. Pokud s ním byly problémy, měli jste jej reklamovat. Spíše si ale myslím, jestli to nebylo rukama, než mobilem..nic ve zlým

Tak jaký je podle tebe lepší mobil za 6500,- s androidem než htc? zastaralý podle mě není a podpora bude pořád
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2528
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2003
-
od atari
19 led 2025 18:18
-
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4165
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
- 10
- 2534
-
od Alferi