Nový mobil do 6500,-
Re: Nový mobil do 6500,-
Oni u toho Ascendu předělávali ROM na ICS a ta první verze byla hrozná a já to kupoval zrovna v tom období. Nevím jak je to se starým GB co tam byl dřív.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak si o tom něco přečti!!!
http://www.svetandroida.cz/htc-one-s-a- ... htc-201307
Je nesmysl kupovat rok a půl starej model. A co třeba XPERIA M?? Ten vypadá jako rozumná volba, navíc Sony má většinou dobře odladěný SW. Anebo jak říkám - S3 Mini, ten jsem doma měl několikrát od známých a nikdy nebyl problém. Rozjede na něm i spoustu her jako GTA 3, Carmagedon, apod. Za ten dám ruku do ohně..
ad. Ascend: GingerBread byl odladěný a perfektní, ICS jsem na tomto modelu nezažil, protože jsem přecházel na S2.
http://www.svetandroida.cz/htc-one-s-a- ... htc-201307
Je nesmysl kupovat rok a půl starej model. A co třeba XPERIA M?? Ten vypadá jako rozumná volba, navíc Sony má většinou dobře odladěný SW. Anebo jak říkám - S3 Mini, ten jsem doma měl několikrát od známých a nikdy nebyl problém. Rozjede na něm i spoustu her jako GTA 3, Carmagedon, apod. Za ten dám ruku do ohně..

ad. Ascend: GingerBread byl odladěný a perfektní, ICS jsem na tomto modelu nezažil, protože jsem přecházel na S2.
ad. Ascend: To je možná ten důvod, proč máš jinou zkušenost 

Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Mám Wildfire S a bomba až na ROMku tu chci nechat dát na CyanogenMod
Odesláno z mého HTC Wildfire S pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Wildfire S pomocí Tapatalk 2
ZD: Asus ROG Strix Z270F Gaming
Procesor: Intel Core i5 6600K
Grafika: Asus Dual RX460 O2G
RAM: Corsair Vengeance LED 2x8GB DDR4 3000MHz CL15
Zdroj: ECO+ 85 700w
Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl
Procesor: Intel Core i5 6600K
Grafika: Asus Dual RX460 O2G
RAM: Corsair Vengeance LED 2x8GB DDR4 3000MHz CL15
Zdroj: ECO+ 85 700w
Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl
Abych to sesumíroval na jednu hromadu.
Telefon používám na volání, sms, emaily + navigaci a hudba. Osobně nemám žádného favorita v OS. Kdyby bylo možné, aby telefon měl NFC nezlobil bych se.
Baterie problém není, vždy jsem na noc doma a mohu ho dát nabíjet nebo klidně i v autě.
Jde i o přehlednost a svižnost systému.
Telefon používám na volání, sms, emaily + navigaci a hudba. Osobně nemám žádného favorita v OS. Kdyby bylo možné, aby telefon měl NFC nezlobil bych se.
Baterie problém není, vždy jsem na noc doma a mohu ho dát nabíjet nebo klidně i v autě.
Jde i o přehlednost a svižnost systému.
Asus M5A78L-M LX V2
AMD Athlon II X4 640
8GB DDR3 1333MHz
MSI Radeon HD5670 Cyclone 1G
Windows 10 Pro 64-bit
AMD Athlon II X4 640
8GB DDR3 1333MHz
MSI Radeon HD5670 Cyclone 1G
Windows 10 Pro 64-bit
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Takže chceš jednoduchej a plynulej systém, navigaci a slabší baterka pro tebe neni problém?
Lumia, příjemnej Windows Phone, navigace zdarma. Má problémy s výdrží, ale jak píšeš, neni to pro tebe komplikace.
Lumia, příjemnej Windows Phone, navigace zdarma. Má problémy s výdrží, ale jak píšeš, neni to pro tebe komplikace.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
Si kup zas SII a nebo SIII mini a neni co resit
Proc si kupovat horsi mobil nez co jsi mel...

Proc si kupovat horsi mobil nez co jsi mel...
AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsem si dnes ze srandy pořídil WP8. Jak jsem psal, chci si od Androidu odpočnout. Mám Lumii 520 za příjemnou cenu kolem 4 tis. Předně, na internetu je plno keců, jak na tom nefungují Google služby - lež! Google mail je dokonce vestavěn, to samé Facebook, Twitter i pro nás ajiťáky užitečný LinkedIn. Aplikací je dostatek, Endomondo je dokonce zdarma, v pohodě stáhneš Aukro, iDnes, Novinky, DropBox, Počasí, apod. Vše zdarma. Lumia, jak jsem psal, přidává prémiové aplikace, čili perfektní mapy, navigace grátis. Ani ve snu by mě nenapadlo, že o Internet Exploreru řeknu, že je bez problémový a rychlý. Po pár hodinách s WP8 jsem velmi příjemně překvapen. Rychlost a plynulost je vážně velmi dobrá. Na tu Android nedosáhne ani na 10-jádrovém CPU :-/
Jj Lumie 520 za cenu kolem 4300 kč je super volba.Taky nad ní uvažuju.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já jí sehnal u nás ve městě poslední. Všude vyprodaná a dodávky budou po 15. 7. Já zatím nemohu říci půl slova. V podobné ceně jsou Android telefony bohužel totálně zasekané..
Jde na odbyt.Za ty penize je super.V rychlosti bezkonkurenční.Recenze uživatelů velmi kladné.
http://mobilni-telefony.heureka.cz/noki ... 0/recenze/
http://mobilni-telefony.heureka.cz/noki ... 0/recenze/
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
A co si budeme povídat, jak telefon (Lumia) tak systém vypadá přinejmenšim dobře.
Taky je dobrý vzít si telefon třeba v krámě do ruky. Jen tak. Já takhle zjistil, že Lumie maj zaoblený sklo na displeji, což je neuvěřitelně příjemný na ovládání a nikdy by mě to nenapadlo :)
Taky je dobrý vzít si telefon třeba v krámě do ruky. Jen tak. Já takhle zjistil, že Lumie maj zaoblený sklo na displeji, což je neuvěřitelně příjemný na ovládání a nikdy by mě to nenapadlo :)
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2528
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2003
-
od atari
19 led 2025 18:18
-
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4165
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
- 10
- 2534
-
od Alferi