Zrnivý obraz
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Zrnivý obraz
Chtěl jsem se zeptat. Z ničeho nic mi při pouštění videa začaly po celé ploše monitoru i televize skákat černé tečky, nedá se na to dívat. Dělá to ale i například v liště start apod... Co to může být? Začalo to fakt dělat z ničeho nic. Tady je screen přesného problému: http://screenshot.cz/1B4X0/
-
- Pohlaví:
Re: Zrnivý obraz
Obrázky se dávají sem, jako příloha. To vypadá na nějaké rušení, dělá to vždy?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Právě, že to dneska začalo dělat poprvé. Žádnou novou elektroniku ani nic podobného, co by mohlo rušit nemám. Pustil jsem video a začalo to dělat. Dělá to jak přes VGA na monitoru, tak přes HDMI v televizi
-
- Pohlaví:
To je PC nebo notebook? A je připojený jak monitor i TV a děla to na obojím. Já bych tipnul rušení ze zdroje.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, připojený je i monitor i televizor. Monitor přes VGA, televize přes HDMI. Začalo to dělat teď. Za celou dobu co ten PC mám to nedělalo. Jinak ale kdyby to bylo rušení, tak se to neukáže ve screenu ne? Bylo by to vidět jen na monitoru nebo tv.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jen tak pro jistotu sem dej screenshot teplot z HWmonitoru. Ovladače grafické karty jsou updatované?
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Pohlaví:
No jo s tím screenem máš asi pravdu. Netuším zda je možné takto rušit grafiku, ale nevyloučil bych to. Asi bych zkusil jinou grafiku. Jinak nevím jak najít závadu.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Tak skutečně. Bude to nějaké rušení. PC jsem kompletně odpojil, odnesl jen s klávesnicí a myší do obýváku, napojil na TV, pustil film a nedělalo to nikde... Pak jsem to donesl zpět napojil na monitor a tv, kde to dělalo a také nic a bylo to super, pak jsem ale pc vrátil na původní místo, zase napojil a už to dělalo..
-
- Pohlaví:
A co máš za přístroje v okolí, podle těch znaků to vypadá na vysokofrekvenční rušení. Třeba nějaký spínaný zdroj. Možná nabíječka telefonu apod.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Vedle PC je lednička, nad ní tiskárna, nad ní televize. Na stole pak repráky, mixážní pult, Do PC mám zapojen externí HDD, tiskárnu, zvuk, net.
-
- Pohlaví:
Pak až to bude zrnit všechno postupně odpojuj a najdeš v čem je chyba.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Tak dělá to pořád, nakonec už i na té druhé tv v obýváku. Tak budu muset asi navštívit servis.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8571
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08