Film Šmejdi - co na něj říkáte? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Film Šmejdi - co na něj říkáte?
Já mám kamarádku, které je něco přes 50 let a ta všechny místní podobné akce navštěvuje už od samého počátku. Je dost chytrá na to, aby si tam nic nekoupila, nicméně se celkem pitomě raduje i ze sady nepoužitelných šroubováků a levného kafe, které si potom přinese domů jako prezent. 

Re: Výběr studentského účtu
Komunusmus z vasi babicky udelal bohuzel nesvepravnou bytost:-/, coz neznamena, ze je blazen, neplet si to s tim prosimte.
-
- Pohlaví:
Přátelé, napíšu vám něco k věci, ať to nejsou jenom kecy v kleci.
Moje sousedka /přes zeď/ má dceru Renatu. Já ji vždy oslovuji Krásná Renato, protože to je opravdu fešanda. Krásná holka, ale nikoliv vzdělaná. A ta pracovala různě, např. v salámovně v Albertu.
Nyní se nechala naverbovat mezi ty Šmejdy a informace jsou následující.
Přijdeš do města a ubytuješ se - hotel platí "firma" /poslední noc stála 450,-/
Koupíš si oběd a večeři - vše platí "firma"
Na závěr dne dostaneš 500,-
Pokud uděláš smlouvu, dostaneš 1.000,-
Zdravotní a sociální se neplatí.
Konec hlášení!
Moje sousedka /přes zeď/ má dceru Renatu. Já ji vždy oslovuji Krásná Renato, protože to je opravdu fešanda. Krásná holka, ale nikoliv vzdělaná. A ta pracovala různě, např. v salámovně v Albertu.
Nyní se nechala naverbovat mezi ty Šmejdy a informace jsou následující.
Přijdeš do města a ubytuješ se - hotel platí "firma" /poslední noc stála 450,-/
Koupíš si oběd a večeři - vše platí "firma"
Na závěr dne dostaneš 500,-
Pokud uděláš smlouvu, dostaneš 1.000,-
Zdravotní a sociální se neplatí.
Konec hlášení!
Potom je jasné, proč to lidi dělají. Dnes práce neni a tak to vezmou. Já sám jsem teď nemohl najít práci, ale k tomuto bych se nikdy nenechal přemluvit. Zeptej se ji schválně, jaké praktiky praktikují...
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
dvorakj: Můžu se zeptat kolik je ti let? Máme - na rozdíl od dob, kdy tu vládli komunisti - demokracii, takže samozřejmě nemusíš odpovídat.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Pohlaví:
Zeptám, ale ona je taková jednoduchá. Ukázala několik triček co si nakoupila. Člověk jim to ani nemůže mít za zlé a to myslím bez ironie. Pochybuji že ty holky vůbec vědí o co jde.
-
- Pohlaví:
Možná bych ji to mohl vysvětlit, ale pochybuji, že by nějakému vysvětlování byla přístupná. Dvacetiletá holka která v Albertu krájela salám za cca 9tis. a dnes si vydělá 3 za víkend. Myslím, že je chápu.
Je mi 33. No je super, ze je tu svoboda jednotlivce, jenze cca 50 let nebyla:-/, a lidi v teto dobe zijici, zvlaste ti obycejni, se jednoduse sami rozhodovat neumi, nevi, ze jen oni sami jsou zodpovedni za sve ciny.
K tem smejdum, nemuzem prece trestat nemoralni jednani, to bychom se vraceli zpet:-). Ti lidi jsou, ne uplne vlastni vinou, nesvepravni, a tak to je
BS: ji to nevysvetlis, aspon teda ne za jedno sezeni, at si dela, co chce, patri mezi obycejne lidi. Zmenit bys ji mohl tak za 2 roky, kdyby videla treba tebe, jak se chovas, apod.
K tem smejdum, nemuzem prece trestat nemoralni jednani, to bychom se vraceli zpet:-). Ti lidi jsou, ne uplne vlastni vinou, nesvepravni, a tak to je
BS: ji to nevysvetlis, aspon teda ne za jedno sezeni, at si dela, co chce, patri mezi obycejne lidi. Zmenit bys ji mohl tak za 2 roky, kdyby videla treba tebe, jak se chovas, apod.
Je nárok na odstoupení od smlouvy, že? A šmejdi to řeší tak, že dotyčný podepíše papír, kde potvrzuje, že si šmejdy sám pozval do toho kulturáku a tudíž smlouvu vypovědět nelze. Na tom by měl zákon zapracovat protože ten zákon šmejdi dávno obešli. Jenže ho vždycky obejdou.
HP ProBook 450 G6
A nebude to jine, nikdy. Vzdy to bude jen a pouze, NASTESTI, vina tech "obeti"
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
dvorakj : Čím dál tím víc ve mně utvrzuješ dojem, že jsi jedním z těch prodejců, o kterých film mluví.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3781
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00