Film Šmejdi - co na něj říkáte? Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Film Šmejdi - co na něj říkáte?

Příspěvekod dvorakj » 06 črc 2013 10:23

Jj, jsem prodejce zepter hrncu
Ty jsou ale kvalitni!!

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 06 črc 2013 11:06

Jak tak čtu, tak třídíš lidi na obyčejné a ještě na jaké? Podle všeho sebe řadíš mezi ty lepší, aby jsi si mohl morálně zdůvodnit své jednání.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 06 črc 2013 11:33

divine píše: ...Pro všechny, kteří tento film neviděli, podívejte se na něj. Je pro všechni věkové kategorie. Jenom si připravte pevné nervy....

Děkuji nechci, neviděl a ani se dívat není třeba, ten kdo si zapne tv, či si něco z aktual. zpráv z domova přečte na netu, zajde na úřad, apod... a má slabý kufr tak to úplně stačí aby se poblil....
A co se soudů či zákonů a jejich dodržování týče, též není třeba komentovat.......... my už to tu doklepeme, ale děti musí pryč odtud...!
------------
Nejlíp když tohle téma k flame lokneš ..... 8)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 06 črc 2013 11:35

Rozhodne nejsem obycejny clovek:-)
To je termin pro vola

_vcn
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod _vcn » 06 črc 2013 11:55

dvorakj: Takže to máme chápat tak, že jsi nějakej nadčlověk? Že máš něco navíc, nebo že jsi snad nějakým způsobem
imunní vůči pitomostem a na první pohled 'divným věcem', co lidi dělají?

Pak by ses měl podívat na videa odsud - http://www.videacesky.cz/tag/behavioralni-ekonomie. Tam zjistíš, že různe chyby dělá dnes
každý a jejich dopad pociťujeme snad všude. A není to tím, že by lidi byli snad tak blbí, ale je to o dnešní době, protože lidi zrazuje
jejich úsudek v kombinaci s příliš uspěchanou dobou, kde každý musí být téměř neustále ve střehu, jinak nemá šanci.
To je jednak dost únavný a taky na to lidi prostě NEJSOU stavěný. Komunismus asi dopomohl tomu, že staří lidé u nás tomu
podléhají snadněji, ale je to i celá řada dalších afektů. A taky jsme moc povrchní - naše systémy fungují na domněnkách, které jsou
výhodné především pro ty, co jsou 'výš'. Ale na mnoho dalších afektů se vůbec nebere zřetel, přitom jsou často i mnohem důležitější.

Z toho odkazu rozhodně první dvě videa dole, pak taky video o sebekontrole a ještě to úplně nahoře.
Naposledy upravil(a) _vcn dne 06 črc 2013 12:56, celkem upraveno 2 x.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷

guest

Příspěvekod guest » 06 črc 2013 12:03

Není to přímo k věci, ale je to podobné. Asi před půl rokem jsem vyplňoval nějakou anketu s možností "výhry", už ani nevím na co. Možná nějaké super deky.
Asi za týden mi volali že jsem vyhrál a kam to mají dovézt. Tak jsem se zeptal zda v tom není nějaký háček a ano byl. Výhru mi předají, ale musím ssebou přivést ještě dalších 6 lidí na prezentaci. Tak jsem se zasmál a položil to.

Jenom škoda že jsem marod a už dávno nechodím do hospody. Tam bych hned sehnal šest potetovaných hromotluků a z prezentace by asi sešlo.

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 06 črc 2013 12:45

Tak si takjy dovolím napsat svůj názor. To co se děje by se za komunistů nikdy nestalo. Není to až taková náhoda, že jde hlavně o seniory - oni si totiž pamatují, že jejich rodiče v důchodu jezdili na výlety (které pořádalo např. JZD). Navíc si pamatují, že kdo udělal nějakou lumpárnu, tak šel sedět.
Dále - lumpárna zůstane lumpárnou a to i vpřípadě, že není trestně postižitelná. Jsem rád, že tento dokument vznikl. To, že stát své občany nechrání, či je nechrání dostatečně je vina námi volených zástupců. Např. jedna z úvěrových společností, která zde běžně reklamuje v televizi je ve Francii zakázána. Holt jsou státy, kde nejen natahují ruku a berou daně, ale i něco pro své občany dělají.
K panu dvořákovi asi jen tohle: živit se poctivě jde v každé době. Pokud doba nahrává lumpům, pak ti, jimž jsou peníze bližší více než vlastní svědomí či čest, stávají se lumpy.
A jinak souhlasím s BS - pořádně seřezat.

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 06 črc 2013 14:30

Kdyz se babka opije z rumu, taky asi nadava na vyrobce, kdyz je ji rano blbe:-)
Kluci, vy naprosto nechapete co pisi. Jde o svobodu jedince, ktera byla za komancu uplne potlacena, ta doba vyplodila nesvepravne jedince

guest

Příspěvekod guest » 06 črc 2013 14:40

Okrádání lidí nemá se svobodou jedince nic společného!

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 06 črc 2013 14:45

Opet nepochopeni. Kazdy se bavime zjevne o necem jinem.
Nebo se mozna spatne vyjadruji

guest

Příspěvekod guest » 06 črc 2013 15:08

To ITCrowd já nemyslel zrovna je seřezat; i když by to nebylo od věci. Ale mám to dost kamarádů kteří mají ruce velké jako ty jejich kastroly a pochybuji, že těm by si někdo dovolil předražené kastroly jenom nabízet.

Ale ještě něco k věci. Mám tu známého kluka, je to akademický malíř a ten měl před mnoha lety také potíže. Tenkrát začínaly ty akce s kastroly Zepter. /To už bude 20 let/.
Tomu tenkrát nabídli na vyzkoušení sadu hrnců v ceně snad 15 tis. Vyzkoušel, nebyl spokojen a tak dle domluvy vrátil. Firma to odmítla převzít a vyžadovala zaplatit. Pomalu ale jistě stoupalo penále a on se obrátil na soud. Táhlo se to možná šest let, ale nakonec to vyhrál a nic, ani soud neplatil. Ale bylo to moc složité se toho břemena zbavit.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 06 črc 2013 15:31

dvorakj píše:Jj, jsem prodejce zepter hrncu

dvorakj píše:Kazdy se bavime zjevne o necem jinem.

Spíše celou záležitost hodnotíme z různých hledisek.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Poškozený film na HD i na záložním HD
    od bod » 12 zář 2024 21:19 » v Vše ostatní (sw)
    4
    3781
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    14 zář 2024 17:00

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”