Ahojte lidi,chtěl by jsem poradit nějaký svižný mobil krerému vydrží nějakou chvíli baterka a je možná i trochuvýkonější na to občasné hraní her.Co jsem koukal po netu tak se mi docela zalíbily mobil s windows na příklad nokia lumia 620...do teď jsem měl telefon s androidem a trochu mě to omrzelo,telefon chvíli jede plynule a chvíli mám problém cokoliv otevřít.Poraďte mi ale jakýkoliv mobil jak s windows tak s androidem a na značce mi nezáleží asi vůbec.
Díky za případné odpovědi.
Telefon do 5 tisíc Vyřešeno
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Telefon do 5 tisíc
S Windows máš nejlepší telefon přímo od Nokie. Na druhou stranu mají Lumie jednu z nejslabších výdrží na baterce, i když nijak tragicky. Záleží na tom, čemu říkáš "vydrží chvíli baterka".
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
No asi takhle teď mám samsung galaxy ace když jsem ho kupoval což bylo asi tak před rokem a půl tak baterka vydržela tak 1-2 dny a teď když zapnu internet tak je za 7 minut vypnut a to si nedělám srandu...
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tady jsem ti něco našel o baterce v Lumii 620 http://bigt.cz/nokia-lumia-620-baterie/
Kapacitu baterie má Lumia 620 o maličko nižší než Galaxy Ace, vydržet by ale měla déle.
A nebál bych se ani toho, že by šla baterka takovymhle strašnym způsobem do kopru. Po roce a půl se kapacita používáním o něco zmenší, ale rozhodně ne tak, jak píšeš.
Kapacitu baterie má Lumia 620 o maličko nižší než Galaxy Ace, vydržet by ale měla déle.
A nebál bych se ani toho, že by šla baterka takovymhle strašnym způsobem do kopru. Po roce a půl se kapacita používáním o něco zmenší, ale rozhodně ne tak, jak píšeš.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
Mohl to být nějaký slabší kousek to se stáva ale to je jedno.A není nějaký tip na jiný telefon nebo je ta Lumie ideální podle toho co od toho očeekávám?
Lumia je ideální volba. Asi nebudeš člověk, který si rád hraje s OS. Windows 8 je svižný, rychlý. Velice oceňuji offline navigaci zdarma.
Ok tak zatím budu ještě koukat po té Lumii.Kdyby vás napadl ještě nějak telefon tak napište budu jenom rád.
Někam se na ni zajeď podívat. S8m uvidíš, jak je telefon dobrý. Výhoda je, že klidně můžeš vzít šedivku z evropské distribuce, protože Lumia má celoevropskou záruku. Aspoň si to myslím - ruku do ohně za to nedám. Ale určitě to bude vědět uživatel Tomina.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
No.. Android nechceš, iOS za tyhle peníze neseženeš a tak zbejvá více méně Windows Phone 8. Do 5 tisíc jsou tři telefony s WP8 -
Nokia Lumia 620,
HTC Windows Phone 8S a
HUAWEI Ascend W1.
V Nokii budeš mít zdarma offline navigaci. A prostě je to Nokie, toho HTC i HUAWEI bych se (nejen) v kombinaci s WP trochu bál. Možná ale neoprávněně :)
Nokia Lumia 620,
HTC Windows Phone 8S a
HUAWEI Ascend W1.
V Nokii budeš mít zdarma offline navigaci. A prostě je to Nokie, toho HTC i HUAWEI bych se (nejen) v kombinaci s WP trochu bál. Možná ale neoprávněně :)
Re: Telefon do 5 tisíc Vyřešeno
Špatně jsem se vyjádřil chtěl jsem říct že se mi ten windows docela zalíbil a chtěl by jsem ho vyzkoušet ale ten android by jsem taky ještě bral jen jsem s ním u tohohle telefonu měl špatnou zkušenost...
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ne, to nebylo telefonem. To byl prostě Android. Ne vážně, na telefonu do 5 tisíc bych s Androidem jinou zkušenost než jakou máš nečekal. Naopak plynulost WP tě příjemně překvapí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 5228
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
05 zář 2024 17:32
-
-
Cross platform hra PC + telefon
od pidlo » 16 úno 2025 20:27 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 3529
-
od pidlo
16 úno 2025 20:27
-
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3912
-
od MrVoltz
25 čer 2024 21:49
-
-
-
Telefon s opětovně automaticky nepřipojí přes Bluetooth k autu
od Peťa » 12 pro 2024 13:55 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 0
- 18541