zdravím
asi tak před týdnem se mi začalo sekat PC na internetu sem treba napsal vetu a objevila se az po par vterinach, hry se take sekaly tak jsem obnovil v biosu system jaky byl 2 dny pred tim sekanim pc fungovalo tyden a ted je to tu zase antivir mi nic nenasel :( nevím co mám dělat nevíte někdo prosím co s tím?
sekání
Re: sekání
ještě bych dodal když zapnu pc tak chvíli funguje normálně a po pár minutách se začne sekat.
moje věštecká koule nefunguje takže budeš muset napsat sestavu PC
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Já spíš myslel že to je Softwarový problém vůbec mě nenapadlo že by to mohlo být hardwarem :O
Základní deska - Gigabyte nevím jaký typ ale už je starší
AMD Athlon 7750 Black Edition
SEAGATE Barracuda 1TB SATA/600, 7200RPM, 64MB cache.. 14 dní starý
Nvidia GeForce 9600 GT
vůbec nevím co je v PC tohle mi vypsal CPUID HWMonitor pc byl pár let v pracovně a v pokoji ho mám 14 dní a jediný co sem s ním udělal byla výměna HDD a koupíl sem 2 vetráčky..
Základní deska - Gigabyte nevím jaký typ ale už je starší
AMD Athlon 7750 Black Edition
SEAGATE Barracuda 1TB SATA/600, 7200RPM, 64MB cache.. 14 dní starý
Nvidia GeForce 9600 GT
vůbec nevím co je v PC tohle mi vypsal CPUID HWMonitor pc byl pár let v pracovně a v pokoji ho mám 14 dní a jediný co sem s ním udělal byla výměna HDD a koupíl sem 2 vetráčky..
ale co je ještě zajímavý když pustím video zvuk je OK neseká se :/ jo ještě mám nový monit Dell S2440L
-
- Pohlaví:
Mohla by to být i chyba RAM nebo HDD. Zkontroluj disk a dej sem screen - http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
-
- Pohlaví:
Ten disk je sice nový, ale některé hodnoty jsou vysoké. Nejsem si úplně jistý, zad to můžeš být příčinou, ale možné to je.
a kdyby to bylo diskem jaké by bylo řešení?
buď reklamovat nebo koupit jiný ještěudělej test ram
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Neřekl bych, že to bude diskem. Mám tenhle disk taky a chová se podobně (je to obecně vlastnost Seagate disků) a ty problémy nemám.
Dodej screen ze Správce zařízení a taky si nech zkontrolovat log z HiJackThis ve stejnojmenné sekci. (návod zde)
A taky se zkus podívat do Správce úloh na vytížení procesoru, když se ti ten PC začne sekat (při tom psaní, jak říkáš).
Dodej screen ze Správce zařízení a taky si nech zkontrolovat log z HiJackThis ve stejnojmenné sekci. (návod zde)
A taky se zkus podívat do Správce úloh na vytížení procesoru, když se ti ten PC začne sekat (při tom psaní, jak říkáš).
Naposledy upravil(a) _vcn dne 07 črc 2013 13:09, celkem upraveno 1 x.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”