Ahoj,
do dneška jsem měl, nebo spíš mám, pořád Win XP 32 bit, i když mám relativně nový počítač. Dneska jsem si jel pro Windows 7 64 bit. Po vsunutí disku do PC se objevilo
This installation disc isn't compatible with your version of Windows. To upgrade, you need the correct installation disc. For more information , check your computer's system information. To install a new copy of Windows, restart (boot) your computer using the installation disc, and then select Custom (advanced).
Ano, vím že z XP na 7 to nelze upgradem. Když jsem prohledal disk, je tam složka boot. V ní jsou soubory jako bootsect.exe apod. ovšem když je chci otevřít, zobrazí se, že to není platná aplikace typu Win32.
Podle Poradce pro upgrade na systém Windows 7 splňuju všechny požadavky na 64 bit verzi.
Nepomůže mi někdo prosím?
Díky
Problém s instalací W7
Re: Problém s instalací W7
Udelej to, co to po tobe chce - tu instalaci z XP pustit proste nejde:
To install a new copy of Windows, restart (boot) your computer using the installation disc, and then select Custom (advanced).
Ale pozor - disk C to pri instalaci kompletne sformatuje, takze zalohuj data.
To install a new copy of Windows, restart (boot) your computer using the installation disc, and then select Custom (advanced).
Ale pozor - disk C to pri instalaci kompletne sformatuje, takze zalohuj data.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 07 črc 2013 20:11, celkem upraveno 1 x.
Restartoval jsem počítač normálně, s diskem uvnitř, ale nic se nestalo. A bootnout to pomocí disku nemůžu. Ať chci spustit cokoliv na disku, napíše to, že to není platná aplikace typu Win32. Jak jinak to mám udělat?
-
- Pohlaví:
Vítej na PC-Help!
Však to tam máš napsáno. Nabootuješ a vybereš Vlastní/Upřesnit, pak zformátuješ disk a pokrčuješ dle pokynů. Nejprve musíš v Biosu v FirstBoot CDROM.
Však to tam máš napsáno. Nabootuješ a vybereš Vlastní/Upřesnit, pak zformátuješ disk a pokrčuješ dle pokynů. Nejprve musíš v Biosu v FirstBoot CDROM.
Spustit z toho disku nic nemuzes, protoze ty soubory jdou spustit pouze ve Windows 7
V BIOSu musis nastavit, aby se system spoustel z DVD mechaniky misto z harddisku, pak se ta instalace pri restartu spusti sama
Upgrade bohuzel nepujde, z 32bit na 64bit to nejde
Nejdriv ale zalohuj vsecka data na disku o ktera nechces prijit
V BIOSu musis nastavit, aby se system spoustel z DVD mechaniky misto z harddisku, pak se ta instalace pri restartu spusti sama
Upgrade bohuzel nepujde, z 32bit na 64bit to nejde
Nejdriv ale zalohuj vsecka data na disku o ktera nechces prijit
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No není nic jednoduššího než si otevřít prohlížeč internetu
zadat tam do kolonky google.com a napsat instalace win 7
a nebo rovnou mrknout na takovou malou firmu co nemá s windows nic společného
jménem microsoft kde je pár rad http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows7/installing-and-reinstalling-windows-7

Děkuju všem, momentálně píšu ze svého mobilu, protože mi probíhá instalace W7 :) aktuálně 'Rozbalování souborů systému Windows'. Ještě jednou díky! Vůbec jsem nevěděl co mám dělat 

Mas zalohovana data z disku?
Jestli ne, tak ted uz je pozde
Jestli ne, tak ted uz je pozde
Vím :) na exterňák jsem si přenesl to nejdůležitější, o co jsem nechtěl přijít
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
DELL LATIUDE E7440 Problem s instalací WIN 11
od Ketty02 » 05 črc 2024 17:24 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 2462
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
05 črc 2024 18:52
-
-
- 8
- 7935
-
od kellne
02 kvě 2025 20:59
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 4037
-
od MonikaVavrova
11 dub 2025 11:07
-
-
- 4
- 3612
-
od lukas222