Herní Sestava Vyřešeno
Re: Herní Sestava
Zapoměl jsem dodat nebo spíše nechtěl jsem. Programuji v Adobe After Effects , Sony Vegas, 3DsMax ....ale nechci PC na Programi/hry ...spíše na hry. Ale i něco málo na ty programi proto těch 16 GB
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Však nikdo o hluchu nemluví, ale mi taky příjde ten be Quiet za výkon 530Wattů byť i kdyby to bylo kvalitních 530Wattů poněkud drahý...Pokud nepracuješ ve všech programech zároveň, tak Ti stejně 8GB bude stačit...snaž se vyvarovat splátkám tady i v životě - je to totiž to nejhorší co můžeš udělat...
Od be Quiet zdroju je dobrá řada PRO
Naposledy upravil(a) warcraftan dne 09 črc 2013 23:08, celkem upraveno 1 x.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
[/quote]warcraftan píše:Však nikdo o hluchu nemluví, ale mi taky příjde ten be Quiet za výkon 530Wattů byť i kdyby to bylo kvalitních 530Wattů poněkud drahý...Pokud nepracuješ ve všech programech zároveň, tak Ti stejně 8GB bude stačit...snaž se vyvarovat splátkám tady i v životě - je to totiž to nejhorší co můžeš udělat...
Jsem si tím naprosto jistý (s těmi splátky), naskytla se prostě možnost. Ale když 8 GB bude stačit.....je lešpí 2x4 nebo rovnou celých 8 GB kde si jsem četl totiž čím více ramek tím lepší výkon, neboť nemá to zátěž ne tu jednu ale na více ...atd. je lepší to rozložit na dvě ?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Carny píše:D1amond : To jsem nevěděl, o kondenzátorech každopálně v testech i recenzích je hodnocen kladně, a v praxi fakt ten zdroj ani neslyším.
Žádné naše servery zdroj nevezmou a nerozeberou.
Jak jsem napsal, z levných je kvalitní OCZ ZS, pokud jsou 300,- navíc, pak Seasonic M. Případně zmíněné Seasonic s Gold certifikací, ale tam je to složením OEM zdroj, očesaný na kabeláži a chlazení.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
rozložit na dvě: to mluvíš o tzv. dual channelu, hodně hodně dříve jsem si taky myslel, že to přinese více než jeden modul, ale po rocích čtení témat tady na forum jsem zjistil, že v praxi dual channel nepoznáš oproti jednoho modulu...takže tak...
Ten dualchannel hodně platil dříve u starých ramek, dneska je to jedno.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
[quote="Carny"]Rozjede to v pohodě na vysoké detaily.
Btw. GTA IV už bych neřadil mezi náročné hry přecijen je to už 5 let stará hra a já jí rozjel na své HD5770 na High
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Črc 2013 23:05) ---
Jenom pomýlil jsem se...GTA V
Btw. GTA IV už bych neřadil mezi náročné hry přecijen je to už 5 let stará hra a já jí rozjel na své HD5770 na High

--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Črc 2013 23:05) ---
Jenom pomýlil jsem se...GTA V
Aha, tak to není na PC ještě ani potvrzené
Ale jako asi bude, a ten tvůj PC by to měl dát na High v klidu..

MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
warcraftan píše:rozložit na dvě: to mluvíš o tzv. dual channelu, hodně hodně dříve jsem si taky myslel, že to přinese více než jeden modul, ale po rocích čtení témat tady na forum jsem zjistil, že v praxi dual channel nepoznáš oproti jednoho modulu...takže tak...
Dobře teda, takže takovou sestavu doporučujete jak psal Warcraftfan myslím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Črc 2013 23:28) ---
Carny píše:Aha, tak to není na PC ještě ani potvrzenéAle jako asi bude, a ten tvůj PC by to měl dát na High v klidu..
Taky si myslím :)
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Je tam HDD...HDD ty už máš,..vzal bych sestavu od d1amonda tím pádem..s tím, že si tam můžeš dát CMku nebo Bitfenixku Bitfenixku
Naposledy upravil(a) warcraftan dne 09 črc 2013 23:40, celkem upraveno 1 x.
Jo ta skříň to neřeš od d1amond ..ok moc díky lidi. Fakt jste mi pomohli tak myslím že to můžeme uzavřít :) diky.
Vpravo nahore oznac prispevek jako vyreseny! 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní sestava cca do 60 000 Kč
od Kelateran » 22 črc 2024 17:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 7
- 2349
-
od d1amond