zdravím mám notebook a Instaloval jsem Alienware a pak sem ho odinstaloval a při zapnutí zůstane černá obrazovka a nápis ----> The file is posibly corrupt. The file header checksum does not match the computed checksum. prosím o radu co stim
//podívej se prosím do Pravidel, jak nemá vypadat název tématu. Zjistíš, že varianta Problém s ... je jedna z těch špatných
//přejmenováno
//mmmartin
Po instalaci a odinstalaci Alienware nenaběhne systém.*
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Po instalaci a odinstalaci Alienware nenaběhne systém.*
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Ještě jednou a česky. Vůbec netuším, co jsi kam instaloval... Ten Alienware je co? Soft? legalizační OEM crack či co?
Ještě jednou a česky. Vůbec netuším, co jsi kam instaloval... Ten Alienware je co? Soft? legalizační OEM crack či co?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
alienware je něco jako skin že to změní vzhled no a po odinstalaci se stratily složky a ikony s plochy a po restartu to uz nešlo psalo to co sem psal nahoře
tady to je to co mi poškodilo notebook http://skinpacks.com/download/windows-7 ... d57j6zXCSk
tady to je to co mi poškodilo notebook http://skinpacks.com/download/windows-7 ... d57j6zXCSk
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Stav nouze a odebrat ci vratit bod obnovy.
Jinak reinstall.
Jinak reinstall.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tyhle skiny jsou největší zlo na PC. Dá se jich zbavit jen reinstalací OS. Odinstalace často končí takhle. Takže zálohovat data a reinstal Win. Příště už budeš chytřejší...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
jenže problem je že to nebere CD s windowsem prostě vložím CD a nic jen ta černa obrazovka a ten nápis
Nastav v biosu bootávaní z mechaniky jako první
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
no já sem blbej nevím jak co zmačknout nejsem skušenej nato
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dej CD do mechaniky a restartuj PC. Až bude nabíhat, tak mačkej F12 a z menu vyber mechaniku a nabootuje se Win CD
jo děkuju musim kámošovi říct o CD já ho totiž nemám,naštěstí je soused, ale zrovna je do soboty pryč
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Můžeš udělat snímek té černé obrazovky s chybovou zprávou?
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2013 10:33) ---
Díval jsem se na tabulku stringů boot manageru bootmgr a tu zprávu The file is posibly corrupt. The file header checksum does not match the computed checksum
zobrazuje právě bootmgr. Nekoukal jsem na kód, ale jediný soubor, jehož CRC může kontrolovat bude zavaděč operačního systému Windows\System32\winload.exe,
který zavádí a spouští. Pokud to zvládneš, mělo by stačit překopírovat ho tam z instalačního DVD a přepsat jím ten současný.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2013 10:33) ---
Díval jsem se na tabulku stringů boot manageru bootmgr a tu zprávu The file is posibly corrupt. The file header checksum does not match the computed checksum
zobrazuje právě bootmgr. Nekoukal jsem na kód, ale jediný soubor, jehož CRC může kontrolovat bude zavaděč operačního systému Windows\System32\winload.exe,
který zavádí a spouští. Pokud to zvládneš, mělo by stačit překopírovat ho tam z instalačního DVD a přepsat jím ten současný.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
já sem na PC tu chybu mam v notebooku
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1706
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 bře 2025 21:49
-
- 7
- 2999
-
od pcmaker
30 lis 2024 16:21
-
- 11
- 3869
-
od matty
08 říj 2024 12:23
-
- 3
- 2109
-
od Alesak83
25 říj 2024 23:54
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3296
-
od Daniel_Jackson
27 zář 2024 22:17
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”