Zdravím, když potřebuji občas něco prodat, dávám to na Aukro. Tam je většinou jistota, že se to prodá. Provize má však Aukro celkem tučné, tak jsem si říkal, že bych mohl zkusit nějaký alternativní server. Zkusil jsem Sbazar.cz a výsledek je akorát hromada spamu ve schránce a žádný zájemce.
Většinou se jedná o drobnou elektroniku, mobily...
Poradíte, kde by šlo úspěšně inzerovat mimo Aukro?
Kde inzerovat mimo Aukro?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kde inzerovat mimo Aukro?
Bazos
Hyperinzerce (ale tam je to podobné jak ona seznamu)
Hyperinzerce (ale tam je to podobné jak ona seznamu)
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Bazoš bych doporučil.
Je toho povíc krom výše uvedených, dej do googlu např.: inzerce zdarma ...
Když to nastřelíš do vícero inzercí tím dřív to prodáš..., dobrý fígl je dát to někam i levněji než do ostatních a pak ti usilovnější hledači mají radost, že to stejné našli levněji, že ses asi spletl a oni na to kápli. A rychleji koupí, než na to kápne jiný hledač..
(jistěže, obch. fíglů je celá řada...)
Když to nastřelíš do vícero inzercí tím dřív to prodáš..., dobrý fígl je dát to někam i levněji než do ostatních a pak ti usilovnější hledači mají radost, že to stejné našli levněji, že ses asi spletl a oni na to kápli. A rychleji koupí, než na to kápne jiný hledač..

(jistěže, obch. fíglů je celá řada...)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
http://www.odklep.cz/
Má podstatně nižší provize než aukro a za zveřejnění inzerátu neplatíš žádný poplatek. Ale s počtem inzerátů je to bída :)
Má podstatně nižší provize než aukro a za zveřejnění inzerátu neplatíš žádný poplatek. Ale s počtem inzerátů je to bída :)
Peťa píše:Zdravím, když potřebuji občas něco prodat, dávám to na Aukro. Tam je většinou jistota, že se to prodá. Provize má však Aukro celkem tučné, tak jsem si říkal, že bych mohl zkusit nějaký alternativní server. Zkusil jsem Sbazar.cz a výsledek je akorát hromada spamu ve schránce a žádný zájemce.
Většinou se jedná o drobnou elektroniku, mobily...
Poradíte, kde by šlo úspěšně inzerovat mimo Aukro?
Proč ti tolik vadí provize od Aukra apod.? Je pravda, že kvůli lidem vydělávají, ale kdo v dnešní době ne.

Jenže Aukro to není bohužel jen o provizi...
Až zjistíš co to tam je a co se tam děje tak odtamtud taky "rychle" prchneš, ono to tak zas rychlé nebylo, děkuji, ještě dnes se ježím kdykoliv vidím jen ten nápis ... jadrně bych to pojmenoval, ale povětrné ženštiny by se mohly právem urazit ....

Až zjistíš co to tam je a co se tam děje tak odtamtud taky "rychle" prchneš, ono to tak zas rychlé nebylo, děkuji, ještě dnes se ježím kdykoliv vidím jen ten nápis ... jadrně bych to pojmenoval, ale povětrné ženštiny by se mohly právem urazit ....

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Já tam nenakupuju ani neprodávám. 

Buď rád, o nic jsi nepřišel .... 
Ani o čas ani o nervy....(a ne tak ještě jako někteří o prachy... )

Ani o čas ani o nervy....(a ne tak ještě jako někteří o prachy... )
Tak bazos.cz je fakt dobrý :) sbazar.cz na prd za mě. Kdyby si ještě někdo vzpomněl na nějakou možnost, kde inzerovat, klidně napište.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6377
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
28 pro 2024 21:16
-