Nakladatelé hledají uživatele Ulož.to Vyřešeno
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nakladatelé hledají uživatele Ulož.to
Kindle si kupoval kde? Já jsem ho poslal zpátky do USA s tím, že mi vydrží nabitý pouze dva týdny a poslali mi nový.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Pohlaví:
Přátelé,
k diaktrice. Ano když píšu amerikansky, pak se bez ní asi obejdu a ostatní to pochopí. Pokud ale píšu více než rok, pak bych mohl psát česky.
K těm knihám jenom málo. Nejlepší kniha je voňavá, papírová. Neumím si představit, že bych četl Švejka jinak než v té voňavé, stokrát přečtené knize. Protože i ta vůně papíru nás přenáší do té doby se kterou alespoň tu chvíli souzníme.
k diaktrice. Ano když píšu amerikansky, pak se bez ní asi obejdu a ostatní to pochopí. Pokud ale píšu více než rok, pak bych mohl psát česky.
K těm knihám jenom málo. Nejlepší kniha je voňavá, papírová. Neumím si představit, že bych četl Švejka jinak než v té voňavé, stokrát přečtené knize. Protože i ta vůně papíru nás přenáší do té doby se kterou alespoň tu chvíli souzníme.
No, zlodeju zde mnoho...
Diky vam se za chvili nebudou knihy psat vubec
Edit: ted jsem si precetl ten clanek na idnes, dokonce se jednalo o odbornou literaturu, doufam, ze ty lidi najdou a daji jim k uhrade VESKERY usly zisk, v druhem pripade vezeni
Diky vam se za chvili nebudou knihy psat vubec
Edit: ted jsem si precetl ten clanek na idnes, dokonce se jednalo o odbornou literaturu, doufam, ze ty lidi najdou a daji jim k uhrade VESKERY usly zisk, v druhem pripade vezeni
Myloš: elektronický text jde také snadno podtrhávat, já mohu podtrhávat i tady a dokonce i cokoli přepisovat ...
Blue Spirit: vidím to tak, že si jednou budeš do čtečky kupovat náplň s vůní knihy
dvorakj: jsi divnej týpek, že se kamarádíš se zloději. Třeba nejsi zloděj, jen vrah!
Blue Spirit: vidím to tak, že si jednou budeš do čtečky kupovat náplň s vůní knihy

dvorakj: jsi divnej týpek, že se kamarádíš se zloději. Třeba nejsi zloděj, jen vrah!
Naposledy upravil(a) X dne 11 črc 2013 22:01, celkem upraveno 1 x.
Usly zisk je prave to, na cem se dva lidi neshodnou
Jedna strana bude tvrdit ze je to 0 a druha 500 milionu a obe budou mit vypocty dokazujici ze pravdu maji jen oni
Jedna strana bude tvrdit ze je to 0 a druha 500 milionu a obe budou mit vypocty dokazujici ze pravdu maji jen oni
Je to ušlý teoretický dluh. A já si všechny teoreticky ušlé dluhy také teoreticky platím 

Ano, v tom pripade je tu soud, a ja mu budu fandit, aby tam hodil horni hranici.
To je horsi jak ukrast neco v obchode
X: ty jsi jednoduse zlodej. Az budes neco nekdy delat, tak si uvedom, jake to je, ze tu tvoji praci nekdo ukrade a da to jinemu zdarma, nedej boze, kdyby se na tom jeste obohatil. Pak uz tak "smirlivy" nebudes
Zde se navic jednalo o odbornou literaturu, ne "nejaky vyplod umelce" - to pisi s nadsazkou - kde jsou vychozi naklady enormni
To je horsi jak ukrast neco v obchode
X: ty jsi jednoduse zlodej. Az budes neco nekdy delat, tak si uvedom, jake to je, ze tu tvoji praci nekdo ukrade a da to jinemu zdarma, nedej boze, kdyby se na tom jeste obohatil. Pak uz tak "smirlivy" nebudes
Zde se navic jednalo o odbornou literaturu, ne "nejaky vyplod umelce" - to pisi s nadsazkou - kde jsou vychozi naklady enormni
Naposledy upravil(a) dvorakj dne 11 črc 2013 22:08, celkem upraveno 1 x.
dvorakj: A kolik lidí že jsi zabil?
-
- Pohlaví:
I to je možné. Minulý rok jsem si ji chtěl koupit a nezbyly koruny. Koupil jsem pár knih, knih krásnejch. Už jenom na pohled vypadají jako umělecké dílo, šustí a voní.
Já tu elektroniku vůbec nezavrhuji, ale voňavou knížku to nikdy nenahradí. Jen je třeba si tuto informaci pamatovat a předávat ji i s těmi knihami dál.
Knížky jsou fajn, knížky mám rád!
O knizky bych se rozhodne nebal
Ona se ze ctecek dela desna digitalni revoluce, pry ze uz je cas zavrit vsechny tiskarny a kdesi cosi, jenze ve finale se prijde na to, ze naprosta vetsina zakazniku preferuje papirovou verzi. Uz treba proto, ze nekteri maji pocit ze u elektronicke verze v podstate nic nedostali (fyzickeho)
Ona se ze ctecek dela desna digitalni revoluce, pry ze uz je cas zavrit vsechny tiskarny a kdesi cosi, jenze ve finale se prijde na to, ze naprosta vetsina zakazniku preferuje papirovou verzi. Uz treba proto, ze nekteri maji pocit ze u elektronicke verze v podstate nic nedostali (fyzickeho)
Petr: jasny, ale aby vubec psali, tzn. i el. podoba... Zadarmo to delat fakt nikdo nebude:-))
Jako rozpor el.podoba/kniha je jasny, zalezi na kazdem, co ma rad.
Ja v telefone precetl asi 4 starsi knihy a jako super, nemam s tim problem, proste musim ale lezet. Ale miluju velke knihovny plne knih, k tomu smeruji:-).
Ctecka zatim ne, v el.podobe je titulu k sehnani malo
Jako rozpor el.podoba/kniha je jasny, zalezi na kazdem, co ma rad.
Ja v telefone precetl asi 4 starsi knihy a jako super, nemam s tim problem, proste musim ale lezet. Ale miluju velke knihovny plne knih, k tomu smeruji:-).
Ctecka zatim ne, v el.podobe je titulu k sehnani malo
Tak za 5 let se tomuhle zasmějeme. Asi jako když jsem před mnoha lety říkal, že jednou bude mít počítače každý a budou skoro ve všem. Někteří se tomu strašně smáli a že prý počítač nikdy nechtějí. Jednou skoro nepoznáte, jestli držíte e-papír nebo papír. Tedy poznáte ... na e-papíru poběží videa a animace - knihy budou zralé do muzea ...