Nakladatelé hledají uživatele Ulož.to Vyřešeno
Re: Nakladatelé hledají uživatele Ulož.to
X: cist se uz nebude vubec nic, pokud budou vsichni jak ty, vydavat a psat totiz ztrati smysl
Psalo by se, jenze by se tim nedalo zivit. A nebo opacny extrem - mohl by se tim zivit naprosto kazdy.
Oa ctyrpismenne organizace by se z toho zblaznily.
Oa ctyrpismenne organizace by se z toho zblaznily.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 11 črc 2013 22:28, celkem upraveno 1 x.
dvorakj: Tak já za knihy dost utrácím a na rozdíl od tebe mám knihami obložené stěny od země ke stropu. To ale vrah (ze Cvikova?) neocení ...
No vidis, jak si sikovny
Myslim, ze trh a policie si poradi:)
Myslim, ze trh a policie si poradi:)
Dostat knihu na net je az prilis snadne, bez ohledu na pocet stran. A jakmile tam jednou je..... tak se uz neda zlikvidovat.
dvorakj: To tě musím zklamat. Znám od jedné holky, co chodila s policajtem, že někdy jsou zrovna "oni" příjemcem a mají své dodavatele. A když těm dodavatelům někdo kazí kšefty, tak je zavřou jejich "odběratelé". A oni dodavatelé mohou nerušeně vydělávat. A to jsou ty mírnější poklesky, před pár roky bouchl přes pár ulic u rodinného domku granát, to byla šleha jak prase. A co jsem se pak dozvěděl z médií, tak snad "oni" vydírali podnikatele, nebo snad z Jihlavy, už si to tak nepamatuji, něco probleskávalo z celostátních médií, z té pozavírané skupiny. A to mají být ochránci pořádku?
petr22: Dostat jo, ale skenovat bych se s tím tedy nechtěl ...
petr22: Dostat jo, ale skenovat bych se s tím tedy nechtěl ...
Naposledy upravil(a) X dne 11 črc 2013 23:11, celkem upraveno 3 x.
To je fakt. Je to nakonec o lidech, nekdo si prace druheho vazi, nekdo ne
Ale to se klidně hádej; pokud si nebudeme nadávat, není mi to proti mysli.petr22 píše:Ja se s moderatorem hadat nebudu, moderator ma vzcycky pravdu.
~~~
Řekl bych, že následující dvě tvrzení:
petr22 píše:Nikdy jsem netvrdil ze se jedna o naprosto vsechna fora.
skrývají vnitřní rozpor.petr22 píše:problem s diakritikou je pouze tady, v ostatnich forech a chatech se normalne komunikuje cesky bez diakritiky
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
No jo, trestné je tam uploadování, ale stahování trestné není. Ten kdo tam něco chce nahrát, si má nejdřív uvědomit, co tam nahrává a jakému riziku se vystavuje.
Ono je to jeste zamotanejsi - to stahovani probiha ze zdroje, ktery nemuze legalne existovat (coz v zakone neni podchyceno)
Spousta lidi ve forech si ale na takovouhle cinnost zvykla tak, ze toho uploaduji mraky - ona digitalizace je velmi rychla. U naproste vetsiny publikaci se ale nikdy nikdo neozve ze by mu to vadilo.
Treba u starsich cisel casopisu je na obhajobu pouzita logika, ze neexistuje zpusob jak to legalne poridit tak, aby puvodni vydavatel (ktery uz nemusi existovat) z toho mel jakykoliv uzitek.
Spousta lidi ve forech si ale na takovouhle cinnost zvykla tak, ze toho uploaduji mraky - ona digitalizace je velmi rychla. U naproste vetsiny publikaci se ale nikdy nikdo neozve ze by mu to vadilo.
Treba u starsich cisel casopisu je na obhajobu pouzita logika, ze neexistuje zpusob jak to legalne poridit tak, aby puvodni vydavatel (ktery uz nemusi existovat) z toho mel jakykoliv uzitek.
Samožřejmě, pokud je to velký vydavatel, nebo nějaké nakladatelství a příjdou na to, že jim někdo volně a nelegálně šíří jejich produkt, tak zasáhnou. Kvůli takovému "volovi" si nenechají dělat přece do budoucna problémy.
Ti ,které to nějak prozatím neovlivňuje, nebo ani ovlivnit nemůže, to nechají bežět tak, jak to je.
Ti ,které to nějak prozatím neovlivňuje, nebo ani ovlivnit nemůže, to nechají bežět tak, jak to je.
zeus píše:.....Staryho psa novym kouskum nenaucis
Do nedávna jsem si to myslel taky, než jsem shlédl nějaký pořad, kde si volají "drezérku" na svoje "nezvládnutelné" psí miláčky, no co ta holka i se starými čokly umí jsem nevěřícně koukal.

Obdobně je tomu tady, pokud to prznění češtiny někdo zde míní tolerovat tak potěš pán.....,
a jestliže se někdo odvolává na jiná fóra, přece nikdo ho tu nedrží násilím, dveře tam má otevřené .......
(prznitel k przniteli, vrána k vráně, svůj k svému,.. aneb čí chleba jíš toho píseň zpívej,...)
---------------------------------------
Pořád to nestačí a je toho ještě málo co se u nás už zlikvidovalo? ,
to máme být tolerantní i k devastaci českého jazyka a to tedy i zde na PC-HELP? .. no doufám, že ne

Naposledy upravil(a) jaojao dne 12 črc 2013 06:40, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )