Během jednoho týdne se mi stalo už potřetí, že po zapnutí pc se rozsvítila modrá kontrolka, avšak ke spuštění pc nedošlo. Poté jsem pc vypla, znovu zapla, bylo slyšet rozbíhání, na skle se ukázal text vyzývající ke kliknutí na klávesu F1 a poté už vše běželo jak má. V čem je problém?
Za pomoc děkuji
Stolní pc nejde zapnout napoprvé
-
- Pohlaví:
Re: Stolní pc nejde zapnout napoprvé
Vítej na PC-HELP!
Nějaká chyba z BIOSu. Co to píše ještě kromě F1?
Nějaká chyba z BIOSu. Co to píše ještě kromě F1?
Je toho plné sklo, ale v AJ. Takže nevím. Jenže... toto se ukáže, až se pc rozběhne, to F1 má už jen spustit windows. Problém je s tím, že když zapnu pc, jen se rozsvítí kontrolka, ale není slyšet, že by nabíhal. Tehdy ho musím natvrdo vypnout a znovu zapnout.
-
- Pohlaví:
Tak to vyfoť a dej sem do přílohy obrázek.
Teď musím odejít, doufám, že to pak půjde spustit. Mám obavy, že tohle je jen do času a pak to už nepůjde vůbec. A taky nevím, jestli bude za těchto okolností PrtScr? Pokud ne, zkusím to vyfotit foťákem.
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
V tomto problému PrtScr fungovat nebude, vyfoť to foťákem.
-
- Pohlaví:
Mohlo by se tam psát něco o vybité baterce - Low batery. Jedině foťákem.
Jsem zpět, nebylo co vyfotit, protože tentokrát to šlo normálně. Budu muset počkat, až se to znovu stane a vyfotit potom. Co se té baterky týká, nejsem na noťasu, ale na stolním. Pokud teda nemyslíš nějakou o které nevím?
-
- Pohlaví:
Ano myslím jinou, na základní desce. To by pak mohlo psát něco jako Low Batery .
- Přílohy
-
- CMOS batery.jpeg (13.64 KiB) Zobrazeno 518 x
Díky. Nemyslím si, že se problémy řeší samy od sebe a tak se to určitě znovu objeví. Počtu a pokud tam bude, co píšeš, pak to snad zvládnu dát do pořádku (výměnu), jenže bych potřebovala vědět, kde ji koupím a jakou. Nebo jsou všecky stejné?
-
- Pohlaví:
Já hledám specifikaci ale nějak mi to nefunguje. Ano ty baterky jsou stejné a stojí cca od 30 do 50 kaček. Mají to v každém obchodě, třeba s foťákama.
Nicméně si ověř, zda to opravdu píše vybitou baterku. Ale v žádném případě novou nic nezkazíš.
Kdo hledá, najde - http://www.czc.cz/varta-cr2032-knofliko ... 41/produkt
Nicméně si ověř, zda to opravdu píše vybitou baterku. Ale v žádném případě novou nic nezkazíš.
Kdo hledá, najde - http://www.czc.cz/varta-cr2032-knofliko ... 41/produkt
Tak jsem tady, abych aspoň dala vědět o co šlo. Dnes mi totiž už vůbec nešel spustit. Po výměně baterky je vše v pořádku. Za rady díky, dodala bych i obrázek hlášky, ale nějak se mi nedaří.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4887
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 1685
-
od kerubin
07 pro 2024 23:14
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4172
-
od petr22
09 led 2025 21:48
-