Beast Solo HD --- Fake x Orignal

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Programzero
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Beast Solo HD --- Fake x Orignal

Příspěvekod Programzero » 12 črc 2013 14:34

Zdravím, koupil jsem si sluchátka Beats Solo HD White v obchodě huramobil.cz kde mi zaručil že jsou to originály. V pořádku jsem sluchátka s 10-místným sériovým kódem zaregistraval na stránce www.beatsbydre.com, vše v pořádku ale pokud zadám kód sem http://beats-serial.com/ napíše to BEWARE: This serial number is not valid. Do not buy this product. Jako nemůžu si stěžovat hrajou super, vypadaj dobře když kouknu na ňáky porovnávačky fake vs original má to všechny prvky těch originálních. Ještě jedna věc pokud najedu na takový ten prodejní kód RedLaserem ( androidová aplikace ) tak mi to zobrzí toto Obrázek.

Jinak seriove cislo je 23NN28T85E

[img]travel.wz.cz/uploads/beats.JPG[/img]
AMD Phenom II x4 965 B.E., 6 GB ram, Nvidia GeForce 550 Ti, 1Tb disk Seagate, ASUS X550VB-XO016H, HTC One S :)

Reklama
warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Re: Beast Solo HD --- Fake x Orignal

Příspěvekod warcraftan » 12 črc 2013 15:12

A proč by jsi to měl chtít mít 2x aktivované? očividně, když jsi si to nechal aktivovat u jedné stránky - kde proběhlo vše v pořádku, tak ta stránka (www.beatsbydre.com) dala signál te druhé (http://beats-serial.com/ ), že tvoje SČ je už aktivované...důležité, že alespoň jedna ta stránka vzala tvoje SČ jako platné...
Které oficiální stránky se týkají těch sluchátek beatsbydre nebo beats-serial...?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

Programzero
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Programzero » 12 črc 2013 15:15

beatsbydre , ale je problem ze tam muzu zaregistrovat jakakoli sluichatka s jakymkoli kodem a ono je to vezme

--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2013 15:17) ---

to beats-serial je takove overovadlo
AMD Phenom II x4 965 B.E., 6 GB ram, Nvidia GeForce 550 Ti, 1Tb disk Seagate, ASUS X550VB-XO016H, HTC One S :)

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 12 črc 2013 15:24

jakakoli sluchatka? ale musí se týkat alespoň značky Dr. Dre ne? mimoto každý kod ktery si vymyslíš by asi nevzali...
Možná se to s tím beats-serial bije, např když se antiviraky biji mezi sebou
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

Zpět na “Vše ostatní (hw)”