Zdravím, mám problém se hrou LoL. Nikdy se mi tohle nestávalo, ale v poslední době mi furt ZoneAlarm (firewall) blokuje tuto hru a já nechápu proč. Nikdy jsem nic nezakazoval, nenastavoval apod..a najednou, když zapnu hru, tak mám při načítání černou obrazovku a po chvíli mi to hodí chybu. Zkusil jsem na chvíli firewall vypnout a hra normálně šla, když jsem ho spustil, jakoby mě to odpojilo, psalo to reconnecting a hra byla lagnutá + mi to zase hodilo to samé okno. Můžu Vás poprosit o radu? Fakt nevím, co s tím..
Screen v příloze.
ZoneAlarm mi blokuje LoL..
Re: ZoneAlarm mi blokuje LoL..
Opravdu nikdo neví?
Jinak rovnou přidám ještě jeden dotaz, abych nezakládal 2 témata. Často se mi stává, že když hraju např LoL a volám s někým na skype, tak se mi hra při položení hovoru shodí na lištu. Je to hodně nepříjemné, jelikož se to kolikrát stane v tu nejhorší chvíli. Jde někde nastavit, aby to při položení nepadalo na lištu? Přepnutí statusu na "nedostupný" nepomáhá.
Jinak rovnou přidám ještě jeden dotaz, abych nezakládal 2 témata. Často se mi stává, že když hraju např LoL a volám s někým na skype, tak se mi hra při položení hovoru shodí na lištu. Je to hodně nepříjemné, jelikož se to kolikrát stane v tu nejhorší chvíli. Jde někde nastavit, aby to při položení nepadalo na lištu? Přepnutí statusu na "nedostupný" nepomáhá.
Opravdu nikdo? :(
-
- Pohlaví:
Podívej se do manuálu nebo nápovědy ZA, jak tam tu hru povolit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 4048
-
od MonikaVavrova
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 11:07
-