zdravim....mam divny problem se hrou Metro: last Light a i starsiho dilu Metro 2033 (bavim se jen o techto 2 hrach u jine tento problem neni)
Nedavno sem zacal hrat hru Metro : LL ....mam novy pc takze na vysoke dataily jsem to hral v pohode plynule ale najednou tak cca 20 min. hrani od zacatku hry (zrovna jdu osvobodit pavla kterej me zachranil) se mi hra zacne nehorazne sekat a bezi tak na 5fps vic ne a to na jakekoliv detaily dam nejvysssi nebo nejnizsi a je to uplně stejne furt 5fps takze se to neda hrat vubec......a ten sami problem jsem zaznamenal tak pul roku zpatky na hre Metro 2033 kdyz jsem mel jeste stary proc. desku a ramky......(takze novejma komponentama to nebude)
Podle me je to hodne divny..... u zadne jine hry tento problem nemam.....proste si nemuzu zahrat hru Metro !!!
pls poradte cim to je a jak to vyresit abych si to mohl zahrat ??!
velmi male fps pri hre Metro:LL na jakekoliv detaily
velmi male fps pri hre Metro:LL na jakekoliv detaily
i7 3770, 12 GB Corsair 1600mhz , GTX 970 , Asus P8z77-V LX2
Re: velmi male fps pri hre Metro:LL na jakekoliv detaily
Nikoho nic nenapada ??.....nejaka rada ??......napada me grafika jedine GTX 560 Ti ale nevim proc....
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Aktuální patche máš? Jaký máš driver?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
oboje nejnovejší......
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Tak tam dej Geforce 320.18.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Zkus dat na nejníž SMA. a to tam neni automaticka detekce nastavení? Zkontroluj přímo ve hře jaký directx ti to použivá a přenastav na directx 11 .
tak to delalo ze sem zapnuty pokrocilej PhysX !! na gtx 560 ti to je asi moc ale ze to zacalo delat az po nejaky dobe hrani.....ale v nastaveni grafiky jsem nastavil physX aby to delal CPU proc to nepobere proc. kdyz mam i7 3770 ?? furt to dela grafika asi.....jenom dystak jak zjistim jakej directx to pouziva ??
OT: delal jsem upgrade z Q6600 na i7 3770 a 8gb ram ze 4 a jeste win 8 z win 7.....a kdyz skacu ze hry BF3 na plochu do win tak mam cernou obrazovku 2x delsi dobu nez jsem mel na starych komponentech a zvyseni vykonu ve hre taky nic moc.......upgrade za 8k a moc rozdilu nevidim....je to podle vas normalni ?? nejakej program treba na otestovani nevite ?? dik
OT: delal jsem upgrade z Q6600 na i7 3770 a 8gb ram ze 4 a jeste win 8 z win 7.....a kdyz skacu ze hry BF3 na plochu do win tak mam cernou obrazovku 2x delsi dobu nez jsem mel na starych komponentech a zvyseni vykonu ve hre taky nic moc.......upgrade za 8k a moc rozdilu nevidim....je to podle vas normalni ?? nejakej program treba na otestovani nevite ?? dik
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
seznam pc her s detaily na ultra s 128 bitovou sběrnici a QHD 1440p
od walderan » 26 čer 2025 19:41 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3235
-