Posilování - nejlepší Proteinový nápoj? Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Posilování - nejlepší Proteinový nápoj?

Příspěvekod Deny18 » 13 črc 2013 20:39

Tento týden jsem začal posilovat a proto, abych dokázal, že to myslím vážně, tak jsem si koupil i měsíční permanentku s kámošem. Chci od Vás poradit s jednou věcí (jestli někdo má s posilováním zkušenosti), jaký protein k pití je nejlepší? Nebo na tom nějak nezáleží? Lepší výrobce...? Chci to vyzkoušet. Nepište mi Gainer, protože já potřebuju Protein na vytvarování toho svalu, tudíž s minimálním obsahem cukru. A nepiště ani, že mám jíst maso, ryby, mléčné produkty, vejce apod., protože to já všechno vím. Dneska jsme právě byli u známého ve Fitku a tam mi namíchal skvělý Banánový Protein, myslím, že to byla značka začínající písmenem T.. (v červeném rámečku jako logo), ale nevzpomenu si už bohužel na název. Znáte nějaký dobrý a dobře dostupný Protein? :)

Reklama
Těsňa
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Re: Posilování - nejlepší Proteinový nápoj?

Příspěvekod Těsňa » 13 črc 2013 20:43

Na protein se vykašli, stačí strava a opravdu makat. ;)
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno

iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green

pulsik
člen BSOD týmu
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod pulsik » 13 črc 2013 20:43

Neexistuje nejlepší protein. Platí se jen značka + čistota výrobku. Na vyrýsování potřebuješ správný jídelníček, který dělá 80%, potom až nějaký suplementy jako je protein + vitamín B, C. Jako protein Ti dopuručím WHEY a je jedno jaký, ale hlavně jídelníček.

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 13 črc 2013 20:44

Jak by jste to viděli Vy ze správným jídelníčkem?

sasshrek
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod sasshrek » 13 črc 2013 20:49

A co jsi za typ, endo,mezo nebo ektomorf. Kolik máš roků,jestli jsi někdy sportoval......pokud jsi teprve začal s posilováním,tak je to o vyhozených penězích,protože zatím si tělo vystačí s kvalitní stravou.Až se dostaneš ke zvládnutí techniky cviků a pořád Tě to bude bavit, pak bych to teprve řešil.Hodně zdaru.

Těsňa
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Těsňa » 13 črc 2013 20:50

Já osobně o tom vím jen základ. Spolužák se taky jednoho dne rozhodl, že začne posilovat (byl tlustý).. Tak začal nakupovat všemožný proteiny a gainery a já nevím co všechno.. To mu bylo na nic, tak si na internetu zjistil co by měl asi tak jíst atp.. Strašně zhubl, až to bylo špatně, protože na internetu nebyli všechny potřebné informace a on úplně omezil přísun cukrů. Našel si chápka z města, kterej měl přečtenou tunu knih a ten mu poradil co a jak.. Teď si všemožně propočítáva kolik Gramů bílkovin/sacharidů atp má sníst.. Momentálně po asi 3/4 roku mu chlap v posilce řekl, že ho dostane na závody kulturistiky a maká na tom. Nechci ti tu vyprávět koloběh života mého spolužáka, ale možná by bylo lepší si o tom nejdřív něco pořádně zjistit/najít si někoho kdo o tom něco ví. :)
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno

iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green

Layo
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Layo » 13 črc 2013 21:04

A co si myslíš, že za měsíc dokážeš? Jestli tam jdeš poprvé, tak první tejden budeš doma a budeš rád, že se hejbeš. Na tohle by ses asi chtěl ptát na http://www.ronnie.cz/
Jinak já mám tenhle a OK http://proteiny.heureka.cz/phd-nutritio ... hr-2270-g/
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256

zezr
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod zezr » 13 črc 2013 21:08

V posilce bacha. Je důležité to nepřehánět a nemachrovat a velmi kvalitně se protáhnout. Dělám Kravmagu a opravdu kdybych se neprotahoval tak další den bych asi nevstal ;-).
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!

CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 13 črc 2013 21:42

Tak za 1.) Tlustý nejsem, jenom potřebuju vyrýsovat postavu a trošku nabrat svaly. Za 2.) Samožřejmě, že o tom Proteinu jenom uvažuju, ale ten bych konzumoval až po docvičení, aby měli svaly příjem bílkovin hned po zátěži. Začínám teprve teďkom, nečekám od toho měsíce moc, ale nějaká, i když malinká změna jít vidět přece musí. Ale jinak stravu se snažím jíst, ne moc tučné jídla. Omezuju sladké vody (piju čistou vodu z vodovodu) a vyhýbám se sladkostem.

S váhami to nepřeháním, naložím si tolik, kolik zvládnu. Někde toho zvládnu víc, někde míň. Nechci pak kurňa trpět. :)

Jinak za týden cvičíme zhruba 3 - 4 dny v týdnu..

Layo
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Layo » 13 črc 2013 21:50

S viditelnou změnou počítej tak za 3 měsíce.
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256

unnamedic
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod unnamedic » 13 črc 2013 22:05

Minimálně prvního půl roku by si měl spíš cvičit na objem, na to se používá Kreatin, posléze trochu Tribulusu a až nakonec se zabývat rýsovaním svalstva.
Základní Deska: GIGABYTE GA​-990FXA​-UD3 Revize 1.0
Ram: Kingsto​n Value 4GB DDR3 1333 - 2x
Procesor: AMD Phenom II X4 955 Black Editio​n
Grafická Karta: Asus EAH 5770 Cu core 1024 GDDR5,128 Ram
Pevný Disk: Seagate Barracuda 7200.12 - 500GB
Zdroj: Fortron Black Power 550W

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 13 črc 2013 22:07

Když chceš postavit dům, potřebuješ cihly a maltu. Cihly jsou sacharidy a malta jsou bílkoviny. Když chceš svaly, potřebuješ jednoduše obojí..jsou sacharidy a sacharidy, jsou ty komplexní (kvalitnější) v podobě rýže, těstovin, brambor, luštěnin...a ty nezdravé monosacharidy...

Doporučuji si něco přečíst na ronnie buď na hlavní stránce, nebo číst si témata na forum, stejně tak jako forum.posilovani.net protože tohle jednoduše není kulturistické forum.

Měl by jsi si zjisti co se děje v tělě během cvičení, co se děje s tělem po cvíčení...

Řeknu Ti něco na rychlo něco k tématu: chceš jenom protein po tréninku: ne, protože během tréninku spaluješ svalový glykogen, po tréninku potřebuješ svalový glykogen doplnit, aby jsi nepřišel o svalovou hmotu, když dáš protein, tělo si pomocí glukoneogenezi udělá proteiny na sacharidy...ale pak už nebudeš mít ty proteiny, protože jsi zatím doplnil jenom sacharidy, proto je nejlepší jsi dát obojí..bud v podobě masa a rýže (v podobě jídla), nebo ihned po tréninku gainer a po hodině protein (v podobě suplementů)....
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”