Jakou sestavu za 10 až 15 t? Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

keramos
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Jakou sestavu za 10 až 15 t?

Příspěvekod keramos » 10 črc 2013 11:47

kropovez píše:A já bych to na sem tam hry za 15k udělal úplně jinak: http://www.czc.cz/3tihmad4pqi8u893quf6tdrv09/seznam

a co takhle? :oops: http://www.czc.cz/8q8a2oq4gchs1bai3mtnf55sbf/seznam

Reklama
kropovez
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod kropovez » 10 črc 2013 12:09

Šlo by to. Ale za 17000 spíš trochu upravit: http://www.czc.cz/2go57har4gik381m2l6tp0gm08/seznam
Brát ram 2x4GB se od 1x8GB nepolepšíš, dual channel u DDR3 nepřidává. Seagate je lepší než WD. A u tý grafiky chladič Twin Frozr 3 mám na 7870 a v zátěži dělá pěknej rachot, takže ten od gigabytu bude lepší.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"

keramos
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod keramos » 13 črc 2013 21:38

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 13 črc 2013 21:46

Ty jsi sem přišel pro radu v podobě "poraďte mi sestavu" a ne, že Ti tu budem každou sestavu okomentovávat a my tu budem jenom ztrácet čas tím, že si nakonec nic nevybereš, nebo že odmítáš naše návrhy...Neřeknu kdyby jsi to udělal u jednoho...ale ty těch sestav tady budeš dávat hned několik? Myslím, že kropovez Ti tu nabídl slušné pc v podobě HD7790 a i5 a víc bych nevymýšlel, protože to očividně by ani nikam nevedlo...nic lepšího totiž za ty peníze nevymyslíš...
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

keramos
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod keramos » 13 črc 2013 21:57

Takže je to špatné řešení?

Trongix
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Trongix » 13 črc 2013 23:39

Není takdy jde ale o pointu :-)

Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 4 Beta

keramos
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod keramos » 14 črc 2013 09:28

warcraftan píše:Ty jsi sem přišel pro radu v podobě "poraďte mi sestavu" a ne, že Ti tu budem každou sestavu okomentovávat a my tu budem jenom ztrácet čas tím, že si nakonec nic nevybereš, nebo že odmítáš naše návrhy...Neřeknu kdyby jsi to udělal u jednoho...ale ty těch sestav tady budeš dávat hned několik? Myslím, že kropovez Ti tu nabídl slušné pc v podobě HD7790 a i5 a víc bych nevymýšlel, protože to očividně by ani nikam nevedlo...nic lepšího totiž za ty peníze nevymyslíš...

Tvé návrhy sestav nelze odmítat, žádné tu nejsou, ale tvé neustálé útoky na kohokoliv a žlučovité komentáře ANO !!!! :thumbdown:

--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Črc 2013 09:28) ---

warcraftan píše:Ty jsi sem přišel pro radu v podobě "poraďte mi sestavu" a ne, že Ti tu budem každou sestavu okomentovávat a my tu budem jenom ztrácet čas tím, že si nakonec nic nevybereš, nebo že odmítáš naše návrhy...Neřeknu kdyby jsi to udělal u jednoho...ale ty těch sestav tady budeš dávat hned několik? Myslím, že kropovez Ti tu nabídl slušné pc v podobě HD7790 a i5 a víc bych nevymýšlel, protože to očividně by ani nikam nevedlo...nic lepšího totiž za ty peníze nevymyslíš...

Tvé návrhy sestav nelze odmítat, žádné tu nejsou, ale tvé neustálé útoky na kohokoliv a žlučovité komentáře ANO !!!! :thumbdown:

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 14 črc 2013 09:30

Proč bych sem měl dávat svoji sestavu, která by byla stejná jako kropovezova? Jenom nechápu ten smysl toho vyptávání...A co takhle? A co takhle? Takhle to může být? Tak naposled a co takhle? -_-
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

sumaris
nováček
Stav:

Příspěvekod sumaris » 14 črc 2013 10:04

Když lepší neumíš tak to chápu......Mé vyptávání má jasný důvod, nemám tolik peněz abych si koupil sestavu , která mi nakonec bude vyhovovat. Názory jsou různé, a někdy docela protichůdné, jak se v tom mám vyznat, kdybych to uměl lépe nebudu se ptát. a sestavím si sám. A ptát se budu jak dlouho budu chtít. Od toho snad toto fórum je? ..Žádné Tak naposled a co takhle? -_- :thumbup:

--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Črc 2013 10:26) ---

Trongix
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Trongix » 14 črc 2013 10:46

Protože lepší už asi nepůjde? Jde o to kdyby jsi se ptal na komponenty ale my ti sem dáme sestavu a ty a takhle by nešla?

sumaris
nováček
Stav:

Příspěvekod sumaris » 14 črc 2013 11:15

Kdo to je my? Dotaz: hodí se GIGABYTE GTX 650 Ti Boost Ultra Durable 2 OC Edition 1GB k ostatním komponentům v sestavě?

Trongix
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Trongix » 14 črc 2013 12:02

My? Ty co ti raděj ;) ne nehodí a už se kur*a neptej -_- kropovez ti tam dal silnější grafiku a ty příjdeš s touhle? Promiň ale tohle fakt ne :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”