Cau.
Prave stahuji demo neboli "starter edition" k Diablo 3.Koukal jsem na YT na nejake videa jak na to atd..a borci tam stahovali demo o velikosti neco prez 2.5GB..koukam na moji stahovaci caru a mne se tam ukazije 8.35GB!!!!!!!!!!!!!!Nemate s tim nejake zkusenosti proc je to takhle velike??????Vzdyt to ma byt blbe demo a ne skoro cela hra!!?????
MOc prosim o odpoved-
Diky
DIABLO III starter edition a 8.35GB!!??? Vyřešeno
Re: DIABLO III starter edition a 8.35GB!!???
Možná to je celá hra , ale jen s odemčenou určitou částí která je to demo, a kdyby se ti hra líbila tak si asi jenom koupíš a odemkne se ti celá. a už pak nemusíš nic stahovat, Nejsem si ale jist.
Mmm..to me take napadlo ale..myslel jsem treba ze panum s Blizzard-u se libil muj nick a tak si rekly ze mi hru venujou zdarma .. 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je to celá hra, akorát jsi omezen hraním jen po prvního bosse a pak už nebudeš dostávat Q. Když si koupíš plnou, tak budeš pokračovat dál...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: DIABLO III starter edition a 8.35GB!!??? Vyřešeno
memphisto vyřešil , můžeš dát lock . Pokud tedy již nic nepotřebuješ.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2618
-
od sim20
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 20:07