Word of warplanes OPEN BETA

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Kein
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Re: Word of warplanes OPEN BETA

Příspěvekod Kein » 15 črc 2013 13:17

Rejtharik píše:Jen si dovolím napsat i svůj náor.

Mně jako fanouškovi simulací WoWP příde jako parodie na hru tak stejně jako WoT kde je dokonce do hry implementovaný Wall Hack. HP systém hře nijak nepřidává. War Thunder a jeho simulační režim se mi zdá pěkný, ale má to jedno velké ALE. Toto ALE je, že simulaci hraje jen hrstka lidí. Také mi vadí že si musím letadla naodemykat. Proč ? Proč si nemůžu sednout do Mustanga hned když hru zapnu ? Proč se musím hrkotat v čajce nebo P-26 ? Tyto dvě skutečnosti se navzájem doplňují. Tím pádem i když bych hru chtěl hrát, abych si odemkl letadlo, musel bych hrát buď ty arkádové cosi kde letadla popírají zákony fyziky nebo čekat čtvrt hodiny než mi matchmaking najde další 3 podobně postižené lidi jako jsem já. Nemluvě o tom, že hraní těch moc pěkných WT misí ve čtyřech lidech je celkem nuda.

Každopádně na tanky ve WT se těším ale bojím se, že to dopadne stejně jako s letadlama. Že simulaci nikdo hrát nebude a 95% lidí si bude jezdit a střílet bez jakéhokoliv náznaku balistiky nebo potřeby předsadit na cíl v pohybu (ano dívám se na tebe Call of Duty).

Hele, upřímně, tohleto od MMOG přece nemůžeš reálně čekat. Tohle to, cos popsal, ti splní singleplayerovky typu IL2 apod. Nedovedu si dost dobře představit jak by se hrálo například WoT, kdyby mělo být podle reality. Vem si například, že v reálu stačil jeden průstřel a byl konec hry a na bojišti se potkávaly PZkpfw II a III s KV-1 a T-34, prototypy by neexistovaly a tanky by neměly ani zdaleka takové děla jaké mají - boje byly nerovné - Na začátku války Němci poráželi silnější ruské stroje díky taktice a vysílačce, to ve hře nenasimuluješ. Stejně tak ke konci války početní převahu ruských tanků nad silnějšími německými a poruchovými. Například Tiger-P, který nebyl nikdy masově vyráběn, protože byl drahý na výrobu a selhávala mu převodovka, by ve hře pak nemohl vůbec ani být, protože nijak neovlivníš, kolik si ho vezme hráčů do bitvy. A v neposlední řadě, je taky ještě fakt, že Tankové bitvy často ovlivňovala i pěchota, hlavně u rusů. Možná si i myslím, že něco takového snad ani přesně nasimulovat v MP hře nejde.

No a to, že ve War Thunderu, hraje reálné bitvy málo lidí, není přece vina War Thunderu. Lidi o to prostě nemají zájem, což je škoda, ale je to tak.

Reklama
Tomasb98
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Tomasb98 » 15 črc 2013 13:21

uvažujou, dokonce, že by se vše odehrávalo no jednom bitevním poli

Pokud by to bylo zvlášť tak by to byla pěkná kopie na hry od wargamingu...

Kein
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Kein » 15 črc 2013 13:25

Nikoliv.

Gaijin začal dělat letadla v přibližně stejné době jako Wargaming tanky. Přitom obě společnosti už dopředu dávaly echo, že mají v plánu vyrobit i letadla (v příapdě Wargamingu) a tanky (v případě Gaijinu). Pokud od sebe "kopírujou" tak oba nebo nikdo. Nehledě na to, že jak Gaijin, tak Wargaming mají naprosto jiný systém poškození (wargaming hitpointy. Gaijin moduly letadla)

Tomasb98
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Tomasb98 » 15 črc 2013 13:50

Jo takhle, škoda že Gaijin není víc známí pokud to je opravdový simulátor (navíc multiplayer) tak je to snad to nejlepší co se dá hrát. :)

Zpět na “Hry”