Rozjede mi Crysis 3? A pokud ano, tak na jaké detaily? A ještě jedna hra, rozjede mi hru GTA V, sice nejsou známy HW nároky a ani se neví zda to bude na PC, ale tak jen tak odhadem, zda by mi to rozjelo bez sekání.
A co takhle zkusit napsat do googla GTX660 Crysis 3
Jo a GTA V by to rozjet mohlo (pokud teda nebude stejně dobře optimalizované jako GTA IV...).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Heleďte takže by mi to Crysis 3 rozjelo na jaké detaily, všude na google se píše, že na HIGH, ale mě se to nezdá... jak je to s tím procesorem, není slabý? A dá se do té ceny 15 000 Kč, nějak na něčem ušetřit, abych tam mohl šoupnout nějakou 8GB ramku? Díky, jinak jsem spokojen... (A poslední věc, je GTA V, tak nějak jsem to od Vás nepochopil, rozjede to alespoň bez sekání?, díky jsem )
Dobrý den koupil jsem už druhý zdroj do dvouch tisíc. Ale ani jeden zdroj neměl konektory co potřebuji. Hodil bych plánek základových ale velikostní formát nesedí. Konektory o kterých mluvím jsou cpu pwr1 pwr2 děkuji za radu 650w max
Dodatečně...
Poslední příspěvek
Tenhle byl spravne:
Jako pridavne napajeni procesoru zapoj pouze ten 8PIN.
Jakou grafárnu by jste dali k této sestavě?
Převážně na hraní her. preferuji 5080.Původně byla v sestavě tato
Cena sestavy cca do 75 000,- Kč.
Děkuji za rady.
Poslední příspěvek
Nová generace nVidie se bohužel ukázala být jen refreshem té předchozí s minimálním posunem. RTX 5080 mají a asi ještě chvíli budou mít špatnou dostupnost a přepálené ceny. Přístí týden mají být vydány 5070Ti, ale může to být to samé. :huh:
Zdravím,
Jaký monitor by jste mi doporučili k sestavě níže? Aktuálně mám 25" Dell U2515H, který bych chtěl mít jako sekundární a koupit nový primárně na hry, jelikož jsem si zvykl na velikost 25" , tak bych nechtěl menší.
Nepotřebuji nic...
Poslední příspěvek
Jako upřímně moc se v tom nevyznám. Přecházím na PC z notebooku asi po dvaceti letech :D Ale vychází mi to teda hledat 27" QHD. Ještě bych se zeptal jak moc bych měl jít po monitoru s g-sync?
chtěl bych Vás požádat o radu při výběru dedikované grafické karty ke stávající sestavě, kterou jsem pořizoval v době, kdy grafiky byly nedostupné a drahé. Chtěl bych si zahrát herní tituly jako Baldur's Gate 3, Stalker 2 ve Full HD...