Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové
ITCrowd píše:Adavyp a adys - tohle téma, ostatně jako celé fórum se věnuje počítačům. Vaše poslední vložená videa jsou zcela mimo. Zbytečně riskujete uzavření vlákna. Navíc "hod kočkou" by mohl být prezentován jako navádění k týrání zvířat.
Neříkám, že mi to vadí nebo nevadí, ale obávám se, že ty s tím nic nenaděláš a říkát tohle jsi možná měl už hodně hodně dávno a ne až teď na 26x straně...A téma už bylo označené za vyřešené...
Když tu píšu tak:
Clorky: ten gril mě dostal

BlueSpirit: Iveta mi je ukradená, neslyšel jsem a ani neznám jedinou písničku od ní, no možná to bude tím, že nejsem její věková generace.
X: Jsem celkem zvědavý, kterým směrem se nástupce Windowsu 8 vydá hh
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je to tak praktické a stupidní, až je to super.
-
- Pohlaví:
warcraftan píše:ITCrowd píše:Adavyp a adys - tohle téma, ostatně jako celé fórum se věnuje počítačům. Vaše poslední vložená videa jsou zcela mimo. Zbytečně riskujete uzavření vlákna. Navíc "hod kočkou" by mohl být prezentován jako navádění k týrání zvířat.
Neříkám, že mi to vadí nebo nevadí, ale obávám se, že ty s tím nic nenaděláš a říkát tohle jsi možná měl už hodně hodně dávno a ne až teď na 26x straně...A téma už bylo označené za vyřešené...
Už jen to, že musím upozorňovat je špatné. Přispěvatelé by měli vědět, jaké je téma tohoto fóra. A přesně z toho důvodu bylo taky tohle vlákno zamknuto - což by bylo škoda.
Přijdete-li o data ve vašem notebooku nebo mobilu, stačí napsat na prism@nsa.gov
Všechna vaše data tam bezplatně zálohují.
Všechna vaše data tam bezplatně zálohují.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Funstorm007 píše:Dneska jsem si řekl, že bych si po nějakých 6 letech mohl vyčistit myš. Tak jsem jí začal rozebírat což byl docela porod páč scrollovací kolečko pohybující se do všech stran už není tak jednoduché jako kdysi bývalo, když v tom mi okněkud "cosi" vypadlo. No asi 20 minut jsem si lámat hlavu nad tím, kam by to mohlo patřit a co dělat a pak mi to došlo. Je to kurvítko a šmitec...![]()
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Další vtípek do této sekce ale budete se divit ale ten můj výtvor funguje korektně a v samotném Win XP spustím i mnoho programů vydaných před rokemn 2000
retro All in One pro staré i nové programy
retro All in One pro staré i nové programy
*EDIT Tohle by se mi líbilo, ale nemohlo by mi po čase být trochu špatně?

- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tohle je pro lidi, co byli na MoRu a trochu se zajímají o metal. Já tam nebyl, ale co jsem si vyslechl, tak tento ročník stál za prd.
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB