RYCHLE HELP Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

securit4k
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

RYCHLE HELP

Příspěvekod securit4k » 17 črc 2013 01:56

zdar, sory za chyby pisu brutalni rychlosti, napsal sem topic i v virus atak prsote se mi nejak smazalo pc nebo co nwm jak to popsat, vsechny exe zmizly zustali jen zastupce nevim coto je stahl jsem si nejaky hack jakmile jsem to otevrel (byl to hack do hry wow) tak to zmizlo, proste a ve slozkach toho spoustu chybi prosim o pomoc dekuju log ych dal ale nejak mi to nejde asi ten ZASRANEJ HACK (omlouvam se) proste nejlze nalest soubor nejaky log zda vytvori novy dam vytvorit a v poznamkovem dokumentu prazdnej jdu spat mrknu se sem rano dik

Reklama
tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: RYCHLE HELP

Příspěvekod tarogar » 17 črc 2013 04:37

Dafak ? :) tak pokud jsem to pochopil hack ti smazal soubory na C nebo jenom exe soubory ve složkách ?
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: RYCHLE HELP  Vyřešeno

Příspěvekod memphisto » 17 črc 2013 08:03

Pokračuj v původním tématu a nezakládej další!!!
viewtopic.php?f=47&t=112799
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “HiJackThis”