Online - Zpomalené video :/

...

Moderátor: Mods_senior

Shadymoore
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Online - Zpomalené video :/

Příspěvekod Shadymoore » 17 črc 2013 09:43

zdravím všechny,
mám takový problém :( hledal jsem to všude možně na netu ale prostě nevím, co do googlu napsat, takže nakonec jsem nic nenašel, ač věřím, že to na netu určitě bude a mnohokrát. Když si pouštím něco online ( většinou shirai.cz (anime) ), tak mi jde video pomaleji než zvuk. Nevím jak to přesně napsat, tak to radši popíšu. Je to japonsky s titulkama. Japonsky se domluvím, ale zdaleka nerozumím všemu ( náročnější jazyk, než se zdá :D ) , takže určitě zatím s titulkama. No a když sleduju, jde mi zvuk jak má ale video s titulkama jsou opožděný. pauznu video, zvuk skončí ale video jakoby "dojde". Prostě po chviličce mám video s titulkama třeba o 5 sekund dál než zvuk (ten jde napřed nebo video opožděně). A takhle musím pauznout aspoň 20x za 1 video prakticky pořád.. Když stáhnu tak pohoda. Jinak PC na streaming fakt požadavky splňuje, denně hraju GTA 4 a Skyrim, přitom videa online rozjedu bez takovýchto problému v pohodě i na matčiným PC, který je tak 5 let starý .. Doufám, že někdo ví, co s tím, protože já už jsem celkem zoufalej :D :(

Kdyžtak díky aspoň za přečtení,, s pozdravem- Shadymoore
私はすべてを愛し ^^

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Online - Zpomalené video :/

Příspěvekod jaro3 » 17 črc 2013 10:52

s jakými codeky je to video? Ostatní videa (youtube ap.) jdou?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Shadymoore
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Shadymoore » 17 črc 2013 11:07

Youtube mi většinou jde, ale taky se tam někdy stává. Prakticky ve všech online. a codeky .. upřímně nevím kde to zjistím :/
私はすべてを愛し ^^

Shadymoore
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Shadymoore » 18 črc 2013 23:23

Neví někdo? >.>
私はすべてを愛し ^^

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 18 črc 2013 23:47

Tak japonština je 2. nejtěžší jazyk na světě (Zemi) ... Nejspíš je to špatně časováno, jestli máš tedy rychlý Net a nezpomalený PC. Takže doporučuji stáhnout k sobě a pak jsou přehrávače, kde by to mělo jít zpomalit / zrychlit ...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”