Zdravim,
v nedávné době se mi rozbil displej na Nokii E72. Display prostě nic nezobrazuje. Potřebuju z telefonu vytáhnout kontakty, ale nevím jak. Stáhnul jsem si
aplikaci Nokia PC Suite, ale ta po mě chce potvrzení na telefonu po připojení k USB a jelikož display nic nezobrazuje, tak to nelze.
Je tedy nějaký jiný způsob jak z telefonu vytáhnout kontakty?
Díky.
Jak dostat kontakty z NOKIA E72?
Jak dostat kontakty z NOKIA E72?
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!
Re: Jak dostat kontakty z NOKIA E72?
Sice mám E52, ale mohlo by to být stejné:
1) Připoj mobil pomocí USB kabelu k PC
2) Spusť aplikaci PC Suite
3) Křížovým ovladačem na mobilu klikni jednou nahoru (Připojení pomocí PC Suite) a potvrď levým horním tlačítkem (OK)
4) Pokud se povedlo, zobrazí se Ti v PC Suite, že Tvůj telefon je připojen a lze pak otevřít a stáhnout kontakty.
Když to tímhle způsobem nepůjde, musíš zjistit od někoho, kdo má E72, jakým způsobem "naslepo" Tvůj mobil na PC Suite připojíš.
Kontakty na SIMce: pochopitelně stačí dát SIMlu do jiného mobilu a vidíš na ně.
1) Připoj mobil pomocí USB kabelu k PC
2) Spusť aplikaci PC Suite
3) Křížovým ovladačem na mobilu klikni jednou nahoru (Připojení pomocí PC Suite) a potvrď levým horním tlačítkem (OK)
4) Pokud se povedlo, zobrazí se Ti v PC Suite, že Tvůj telefon je připojen a lze pak otevřít a stáhnout kontakty.
Když to tímhle způsobem nepůjde, musíš zjistit od někoho, kdo má E72, jakým způsobem "naslepo" Tvůj mobil na PC Suite připojíš.
Kontakty na SIMce: pochopitelně stačí dát SIMlu do jiného mobilu a vidíš na ně.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2730
-
od simio.simsoft
Zobrazit poslední příspěvek
09 kvě 2025 12:41
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”