Mě by přesvědčilo následující:
Předplacená karta
Volání do všech síti za 1 Kč/min
Sms za 0.5 Kč
1GB dat za každé dobití za min. 300 Kč
Jak to vidíte vy?
Jaká nabídka by vás přiměla přejít k virtuálnímu operátorovi
Re: Jaká nabídka by vás přiměla přejít k virtuálnímu operáto
Souhlas 
Odesláno z mého GT-I9070

Odesláno z mého GT-I9070
Já jsem v síti, která má rámcovou smlouvu s velkým operátorem. Teď v době neomezených tarifů už to není tak výhodné, ale vzhledem k tomu, že smlouva je u konce a vyjednávají se nové podmínky, které zohlední současné tarify, rád se nechám překvapit.
Každopádně telefonuji tak dvě hodiny denně a moje účty za poslední půlrok byly 131, 164, 51, 21, 53 a 144 Kč, tak si nestěžuji a těžko mi kdo nabídne cokoli výhodnějšího.
Každopádně telefonuji tak dvě hodiny denně a moje účty za poslední půlrok byly 131, 164, 51, 21, 53 a 144 Kč, tak si nestěžuji a těžko mi kdo nabídne cokoli výhodnějšího.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
HM dobrý účty. Ty to máš jakože na firmu? protože pak pokud se nemýlím jsou obrovské úlevy. Já taky jsem u nějakého operátora...? Zařizuje to táta a taky mi někdo nabídně něco lepšího. 100sms 5h volání 3GB dat za cenu nevim :) ale prý je velmi dobrá. Navíc se táta zná osobně s chlápkem který to poskytuje :)
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
Ja jsem zvedav, kdy si operatori uvedomi ze nejsou nic jineho, nez poskytovatele datoveho pripojeni a prestanou omezovat datove sluzby na smesne limity jako je 200 MB mesicne.
Tudiz prejdu pouze v pripade, ze nekdo nabidne skutecne neomezene datove prenosy.
Tudiz prejdu pouze v pripade, ze nekdo nabidne skutecne neomezene datove prenosy.
Mám to v rámci církevní mobilní sítě, která zahrnuje jednak moji církev (ČCE), jednak metodisty a jednak naši Diakonii, přičemž za církev mohou být účastníky sítě buď zaměstnanci, nebo aktivní členové (například členové staršovstev, já jsem v síti jako varhaník), za Diakonii bych mohl vlastně jako zaměstnanec taky, ale to bych to musel mít jako služební.zezr píše:HM dobrý účty. Ty to máš jakože na firmu? protože pak pokud se nemýlím jsou obrovské úlevy.
No a vzhledem k tomu, že jde o tři subjekty, tak je to docela velká síť, takže to se vyjednávají podmínky asi docela dobře.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Neomezene volani
Neomezene SMS
Alespon 2 GB dat
Max 500 mesicne
Vyhodne nabidky na telefony - současné "dotace" jsou k smichu...
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Neomezene SMS
Alespon 2 GB dat
Max 500 mesicne
Vyhodne nabidky na telefony - současné "dotace" jsou k smichu...
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
petr22: O2 neomezenej tarif mělo, jen se tím moc nechlubilo. Nevim jeslti ho po příchodu neomezenejch tarofů nezrušily, ale stačilo jim říct a oni ti ho dali.
Myloš: Jaká církev? Naše má něco takovýho taky, akorát je to u t-mobile, což se mi nehodí. A momentálně máme plno.
Myloš: Jaká církev? Naše má něco takovýho taky, akorát je to u t-mobile, což se mi nehodí. A momentálně máme plno.
Just Fucking Google It!
tux: K těm církvím jsem dal klikací odkazy. Moje je Českobratrská evangelická. A je to u T-Mobilu (psal jsem „má rámcovou smlouvu s velkým operátorem“ – jen jsem ho nechtěl jmenovat).
- Mýliti se je Myloš.
Aha, no já chodim do CB - církev bratrská. To bude asi skoro to samý.
Jinak mě by stačil jakejkoliv tarif se 60 volnejma minutama, 100 sms, tak za dvě kila měsíčně. To co nabízej čeští operátoři je hrozný, nejnižší u vodafonu, neozemenej v síti, 250 volnejch minut, za 500. Virtuála nechci, nechci předplacenou kartu, chci měsíční vyúčtování.
Pěkný že maj levný ty úplně neomezený, ale z toho co je pod tím si člověk nevybere.
Jinak mě by stačil jakejkoliv tarif se 60 volnejma minutama, 100 sms, tak za dvě kila měsíčně. To co nabízej čeští operátoři je hrozný, nejnižší u vodafonu, neozemenej v síti, 250 volnejch minut, za 500. Virtuála nechci, nechci předplacenou kartu, chci měsíční vyúčtování.
Pěkný že maj levný ty úplně neomezený, ale z toho co je pod tím si člověk nevybere.
Just Fucking Google It!
Možná máte s náma tu síť společnou; nevím, jestli je do ní krom výše uvedených ještě zapojený, ale možné to je.
- Mýliti se je Myloš.
Technologie, která by nešpiclovala mou polohu ... v současné době mobil téměř nepoužívám (NetBanking, případný stav nouze, ...).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3317
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
07 úno 2025 17:00