Nejde mi dohrát poslední mise v GTA IV Vyřešeno
Nejde mi dohrát poslední mise v GTA IV
Hoj, snažim se udělat v GTA IV poslední misi kde mám zabít Pegorina ale nějak mi to nejde, prostřílim se k němu, on zdrhne, skočí do člunu, já na motorku a jedu za ním, najedu na rampu a v tom by se měla přehrát animace jak skočim na helikoptéru ale nepřehraje se a já spadnu do vody a je konec s tím že jsem zničil motorku. Takže kde dělám chybu? Hraju to už po několikátý a pořád mi to nejde.
Just Fucking Google It!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde mi dohrát poslední mise v GTA IV
Nejspíše přijedeš pozdě.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Hm tak sem se dostal na helikoptéru a ten ****** ****** ****** ******* ******* ******* ******* ******* ******* ****** nechce vylízt nahoru, mezerník mačkám jak o život ale on tam prostě nevyleze. Přitom předtím mi to šlo když sem se náhodou dostal 2x nahoru, poprvý mě zabil nějakej ******* ******* ******* ******* ******** ******* ******** ****** na tom ostrově kdy sem měl vystřelit jeden poslední náboj do toho ***** ******* ******* ******* ****** Pegorina a po druhý ta ****** ******** ******* ******** ******* ******** * ******** ******* helikoptéra spadla do vody.
Takže wtf?
Takže wtf?
Just Fucking Google It!
Že by to bylo tím, že máš hru nelegální a cracklou ? viewtopic.php?f=36&t=71435
To ale nemá nic společnýho s tím že to není originál ale tím že nevim jak na to, kdybys ukrad auto a neuměl s ním odjet tak to taky nebude tím že je kradený ale tím že neumíš řídit.
Btw, to v tom topicu nebylo crackem, patchnul sem to 1040 a jde to jak má.
Btw, to v tom topicu nebylo crackem, patchnul sem to 1040 a jde to jak má.
Just Fucking Google It!
Tady máš návod.
Na to, že nemáš hru legálně a máš jí cracklou jsem poukazoval proto, že to může být i tím crackem. Ale snad to podle návodu už dohraješ.
Na to, že nemáš hru legálně a máš jí cracklou jsem poukazoval proto, že to může být i tím crackem. Ale snad to podle návodu už dohraješ.
Mačkal sem mezerník jak idiot že jsem málem rozmlátil klávesnici a nic, vždycky se jen přitáhne a zase dolů. Crackem by to být nemělo když už sem se 2x na tu helikopotvoru dostal.Chytíte se helikoptéry a podle instrukcí na obrazovce se přitáhněte.
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Srp 2011 21:44) ---
Tak jsem málem zapoměl na staré pravidlo Have you tried turning it off and on again?, po restartu PC to jede.
Ještě dotaz, nemá někdo save před tou misí kde si můžu vybrat mezi pomstou a obchodem? Chtěl bych vidět ty videa kde zabijou Romana.
Just Fucking Google It!
Vyřešeno !!
Zdravim, pro všechny lidi kteří mají stejný problém. Hru mám originální, patche mám taky, w7 mám taky orig.
(Ta hra je plná chyb, ale tahle poslední mi hru znechutila). Posledně jsem zkoušel znovu patche a dopadl to tak ze jsem musel jed od znovu, dnes jsem byl chytřejší
udělal jsem si 3 ruzné save. Prví, když se ještě nerozhodnul jestli pomsta, nebo prachy.
No a ty druhe dva save byly (po smrti Kate a po smrti Romana). Pac nechtel jsem aby zemrel Roman, ale musel jsem tu variantu taky zkusit, opet stejny problem do heli
se nepritahne a spadne jako vzdy zkousel jsem snad 50 pokusu. Nekonec jsem zkusil druhou klavesnici pac mam kabel, ale i bez drat. A taky nic.
Ale přece se jen povedlo, napadla mě taková blbost vzpoměl jsem si na klikačku, kde jste měly kliknout co nejvicekrat za 20 sec. Tenkrat jsem udelal neprekonany rekord pac jsem klikal jak na myši tak na touchpadu. Tak mě napadlo něco podobného. Nastavil jsem jump na tlačítko (M) to na to nemělo vliv, ale mačká se to lepší jak mezerník.
Zapnul jsem bezdratovou klávesnici, a ted podrzte na obou klavesnicich současně jsem mačkal tlačítko jump (skok) (M) jak o život, a vytáhnul se uplně krásně.
Takže si skočte k sousedovi bo kamarádovi pro druhou klavesnici (bezdrat) mely by fungovat obe nezavazne na sobe, neni nutne nijak nastavovat. A pak jen mačkat jump (skok) na obou současně a mate to v kapse. Co já se s tím natrápil.
KingDuck@seznam.cz
Zdravim, pro všechny lidi kteří mají stejný problém. Hru mám originální, patche mám taky, w7 mám taky orig.
(Ta hra je plná chyb, ale tahle poslední mi hru znechutila). Posledně jsem zkoušel znovu patche a dopadl to tak ze jsem musel jed od znovu, dnes jsem byl chytřejší
udělal jsem si 3 ruzné save. Prví, když se ještě nerozhodnul jestli pomsta, nebo prachy.
No a ty druhe dva save byly (po smrti Kate a po smrti Romana). Pac nechtel jsem aby zemrel Roman, ale musel jsem tu variantu taky zkusit, opet stejny problem do heli
se nepritahne a spadne jako vzdy zkousel jsem snad 50 pokusu. Nekonec jsem zkusil druhou klavesnici pac mam kabel, ale i bez drat. A taky nic.
Ale přece se jen povedlo, napadla mě taková blbost vzpoměl jsem si na klikačku, kde jste měly kliknout co nejvicekrat za 20 sec. Tenkrat jsem udelal neprekonany rekord pac jsem klikal jak na myši tak na touchpadu. Tak mě napadlo něco podobného. Nastavil jsem jump na tlačítko (M) to na to nemělo vliv, ale mačká se to lepší jak mezerník.
Zapnul jsem bezdratovou klávesnici, a ted podrzte na obou klavesnicich současně jsem mačkal tlačítko jump (skok) (M) jak o život, a vytáhnul se uplně krásně.
Takže si skočte k sousedovi bo kamarádovi pro druhou klavesnici (bezdrat) mely by fungovat obe nezavazne na sobe, neni nutne nijak nastavovat. A pak jen mačkat jump (skok) na obou současně a mate to v kapse. Co já se s tím natrápil.
KingDuck@seznam.cz
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Hezké, ale po více jak dvou letech to snad už dohrál každý a nebo sis s tím ty dva roky lámal hlavu? 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Nejde mi dohrát poslední mise v GTA IV Vyřešeno
Hodil by se mod kterej by třeba po dvou měsících neaktivity zamknul téma, s tím že jedinej kdo ho může odemknout je autor, nebo moderátor.
Just Fucking Google It!